A Spiral előzetese is befutott

You wanna play games, Motherfucker? – vajon ki süti el ezt a trailerben? Hát nem a főszereplő Chris Rock. Valaki zsarukat gyilkol, de nem egyértelmű motivációval, és falra rajzol spirálokkal.

Akciódús lesz az új Saw? A videóból ez süt, meg a bilincs és a fűrész.

19 hozzászólás a “A Spiral előzetese is befutott” bejegyzéshez

  1. Nem néz ki rosszul..egyedül pont Chris-el van bajom..nagyon nehéz komolyabban vennem komolyabb szerepben a hangjával,és a hunyorgásával együtt. Pedig bírom :) De lepjen meg! :)

  2. Az elején azt hittem hogy csak viccel c rock, hogy új fűrészt akar, de végül tényleg megcsinalta.
    És igen, végül is ezért fura mert egy nagy dumás stand up os volt, meg a vígjátékok ami más képet festenek róla.
    Elsőnek úgy tűnt mintha a hetedik lenne, vagy a csontember, semmi fűrész feeling, végül csak lett csapda, meg lánc,bár igaz h csak teaser trailer.
    Igazából semmit nem vártam tőle, de ez alapján nem rossz

  3. Felcsillant a szemem, mikor korábban láttam, hogy jön új “Fűrész” mozi, de ennek így kábé valami rajongói film feelingje van. :( Azért valószínűleg nézős lesz, de egyelőre nem túl meggyőző, és sajnos tényleg elsősorban Chris Rock miatt.

  4. Sajnos nem tudom komolyan venni a hangjával.

    Ha valaki rakna videó alá konzervnevetést, én simán elhinném, hogy ez egy SNL sketch.

  5. még a leaket láttam a hétvégén rögtön felcsigázott. engem már akkor sem zavart Chris (sőt örülök,hogy tető alá hozta a projektet), pl. Matthew Mcconaughey, Vince Vaughn is tudott váltani.
    SPOILER
    úgy néz ki az első két részt követi időben a Saw: Spiral, így nagyon úgy néz ki John Kramer visszatér. a kérdés, hogy hozzák szinkronba a két történetsort.

  6. Uhh, felcsendült a zene, meg is vettek :D
    Ki vagyok már éhezve egy agyeldobós csavarra, remélem nem okoz Chris csalódást, és tényleg fasza ötlete volt :D

  7. Charlie Clouser megvan…..ha Tobin Bell is visszatér, akkor moziban nézem. Érdekel, mert az első 3 részt imádtam.

  8. Juj de rossz Rock hangja, nagyon nem passzol egy ilyen filmhez, ettől a szinkron csak jobb lehet.

  9. :D :D :D :D
    WTF?

    Mi ez a hangmánia…?! :D

    Szerintem semmi gond nincs a hangjával, de lehet azért, mert én 90%-ban nem láttam tőle semmit, se stand-upokat, se vígjátékokat (nem szeretem a vígjátékokat alapon), talán a Jackie Channal közösen készített filmjeit láttam, szóval bennem semmi előítélet nincs. De azon már most besírok, hogy olyan nincs a mai világba, hogy valaki valamit ne találna ami miatt sírni kell. Szar CGI! Szar a hangja! Szar ez, szar az, szar a világ… depis vagyok, öngyi leszek…

    Engem érdekel, anno az első 6 részt láttam, tetszett, hogy amolyan highconcept sorozatként össze lehetne fűzni a részeket, ahogy minden mindennel összefüggött, csak közben az egyre durvább gore már kezdett zavarni és az utolsó részeket nem néztem meg. Az első még fasza volt, a második is elment, a harmadiknál a tekergetés már kiverte a biztosítékot.

    Kíváncsi vagyok ebből mi jön ki.

  10. Tyberius06: Kevered Chris Tucker-rel, neki volt Jackie-vel közös a Csúcsformában trilógia. :) De egyébként teljesen egyetértek veled, képtelenek az emberek a jót látni, meg sem akarják próbálni élvezni a filmeket, mert mindenki önjelölt filmkritikus lett az internet térhódításával.

  11. Annyiban azért egy nagy zöld kéz, hogy nem úgy tűnik, mintha egy tipikus Hollywoodi “el kell adni mindenkinek, ezért legyen benne meleg, kínai, stb” produkció lenne.
    A legcsillogóbb nyers gyémántok ezekből a rajongói próbálkozásokból jönnek ki.

  12. @cobydick:
    nem akarok spoilerezni és spamelni. van a trailer ugye és adtak ki pár promo képet is. emellett ott van az első csapda esete is a Jigsaw-ból (Saw 8). így aki ismeri az “univerzumot” el tudja helyezni az idővonalon.
    még annyit súgnék csak, hogy az SW: Rogue one is villantott valamit a sagaból, az Star Wars story volt, ez pedig ugyebár From The Book Saw.
    de van fent sok explaining videó is (ezeket nem ajánlom). de tényleg ha rajongó vagy akkor lehet “ezt-azt” sejteni.

  13. Csak az első Fűrészt láttam, és az nagyon tetszett, de valahogy mégsem éreztem soha vágyat a folytatásokra – viszont lehet, hogy ez lesz a kivétel, mert a trailer bizony baromira adja.

  14. “remélem nem okoz Chris csalódást, és tényleg fasza ötlete volt :D”

    de hiszen már benne van az előzetesben is az ötlete. chris-ből simán kinézem azt, hogy odament pár rendezőhöz egy bőrönd pénzzel és azt mondta, hogy na csávókáim, csináljatok nekem ebből egy fűrész mozit, de legyek benne én és samuel l. jackson is, ennyi.

  15. @cobydick:

    Uh, köszi. Totál nem vagyok képben a csávóval. Most rálestem az IMDB-n és pár filmet találtam, amit biztos láttam. Lethal Weapon 4 és a Rossz társaság Hopkinsszal, Betty nővér, Mesterséges Értelem (de abban csak a hangja van), Jay és Néma Bob, Dogma vagy nagyon régről a Bumeráng. Nah most nálam ennyiből pont nem jön át, hogy akkor az ő hangja szar lenne :D :D
    Mindegy. A 7-dik (3D) és a I-dik (Jigsaw) filmeket már nem láttam, erre viszont nagyon kíváncsi vagyok.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.