The Iron Mask-előzetes

A film, amiben Jackie Chan és Arnold Schwarzenegger összecsap! Mondjuk a trailert elnézve nagyjából egy nagy jelenetük van valahol a történet elején, és utána fel sem tűnnek a történetben.

A The Forbidden Kingdom (Empire / Viy) folytatásáról van szó, egy 18. században játszódó fantasy-ról, amiben egy angol utazó sárkányokba és feketemágiába botlik a kalandjai során. Igazi Kínai piacos darab.

22 hozzászólás a “The Iron Mask-előzetes” bejegyzéshez

  1. Nem hittem volna, hogy egyszer ilyet mondok egy filmre, amiben Arni és JC szerepel… de ez valami borzalom. Nem csak a CGIre gondolok.

  2. Áhá! Nem a Jackie Chan/Jet Lis The Forbidden Kingdom folytatása (amit szeretek), hanem valami 2014-es orosz azonos nevű film folytatása. Így már könnyebb értelmezni, hogy a trailerben mutatott dolgok miért olyanok amilyenek…

  3. Banyek ez pont olyan, mintha kb egy hi-res textúra pakk lenne a WoW Pandaria szigetéhez detényleg’ :D Bár állítom ha ingame lenne, még akkor is lennének, viszonylag sokan, akik jobb shaderekért kiálltanának.

  4. Mostanában nagyon rákaptam az orosz filmekre, de a Viy-hez igazán nem kellett volna folytatást csinálniuk, nem volt azért az olyan nagy eresztés. Ezt láthatóan inkább a nemzetközi piacra szánják, de azért nem kellene ennyire alacsonyra helyezni azt a lécet.

  5. Kicsit a Heroes 3 intro videojara emlekeztet :D
    Ez tipik olyan film amit elfelejtek aztan egy mulva belefutok youtuben egy ,,jackie vs arnold fight scene” videoba es majd megnezem es arra gondolok : ebbol ennyi eleg is

  6. 15 éve már megvolt ez a 80 nap alatt a föld körül köntösében és az is szégyenteljes volt!
    Szóval inkább 30at késett! Igazi moslék

  7. régen is voltak vállalhatatlan, de jól fizető japán reklámok sztárokkal. Ez ugyanaz, csak nehezebb titkolni :-)

  8. Én nem értem miért vannak ezen egyesek kiakadva. Az összes ázsiai látvány film 2000 óta ilyen. Még Jackie Chan is nem egyben szerepelt már. Egyáltalán nem rossz, csak hozza a kötelezőt. Az volna inkább meglepő, ha az ilyen kinai fantasy filmekben már Hollywoodi szintű Oscar díjas trükkök lennének.

  9. Ez a kevés jelenet épp elég lesz 1-2 aranymálnához, ha ez a film számít az amerikai piacon… :D

  10. Hát nézzétek a 6 underground se volt egy Oscar esélyes de még is jól lehetett rajta szórakozni. Ez se lesz rosszabb. Mellesleg nagyon olyan érzésem van, hogy egy azaz egy jelenet sorba lesz jelen Jackie Chan és Arni és erre építik fel a PR-t. Vagy csak nekem tűnik ez?

  11. Kalifornia korabbi kormanyzoja kinai filmben haknizik. 2020, ki gondolta volna ezt. Ronald Raegan forog a sirjaban.

  12. Hihetetlen hogy egyesek még ezt a 2-3 mondatot sem képesek elolvasni, értelmezni.
    Csak hogy a trailerről is írjak valamit…
    Hát nehéz szavakat találni, tényleg olyan mint egy játek intro a 2000-es évek elejéről.
    A háttér olyannyira nincs összhangban a színészekkel, hogy ember legyen talpán, akit ez nem zökkent ki a filmből.

  13. Tyuuuu se jó dilm lesz.. Kàr hogy csak fèlig van kèsz.. 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 (uuuh)

  14. Tényleg szörnyen néz ki. Mondjuk az első Viy sem volt az év filmje. Bár arról azt hittem, hogy az oroszok készítették és azért lett olyan “gagyi”.
    Ne értsetek félre, igazán nem sajnálom, hogy nem költenek 80 milliót trükkökre egy olyan filmben, amely aligha lesz box office siker. Arról nem is beszélve, hogy mindegy milyen a CGI, ha maga a film fos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.