15 hozzászólás a “Szerencsére nincs esély egyelőre a Back to the Future remake-re” bejegyzéshez

  1. Azt hiszem ez dolog most már egy újabb szintet ért el. Basszus Holland esetében kb. tökéletes az illesztés. De még Downey Jr. esetén se nagyon tudnék belekötni. Wow. Ha alá is szinkronizálnák mehetne a moziba a neveikkel… Mondjuk ahogy hallom lassan a beszédmanipuláció is elér egy szintet… szóval lehet pár év múlva a lelkes amatőrők azt is megoldják.

  2. alkalmazni kéne a srácot/csajt Hollywoodba :)

    Jól emlékszem egyébként, hogy amíg Zemeckis él azt mondta addig nem hagyja hogy legyen reboot/remake?

  3. Ha már annyira akarnak dolgozni a projekten, személy szerint nem a remake dolgot venném elő, hanem mondjuk egy sequelt új casttal és esetleg pár okos cameoval (mint pl az új Ghostbusters esetében is csinálni akarnak, gondolom). Ami lényegében soft-remake, ha úgy vesszük. Úgyis benne vagyunk most ebben az alternatív univerzumos témában. A jövő meg megváltoztató, mint tudjuk. Szóval a mostani jelenünk az már a megváltoztatott jövő a múltnak. Így talán nem borsòzna fel a rajongòk háta a remake szó hallatán, és az eredeti trilógia sem lenne “lecserélve”. :)

  4. Remélem is, hogy nem lesz semmi esély a BTTF remake-re! Anno lubickolhattunk a 1980-as, meg 1950-es években. Egy remake kb úgy nézne ki, hogy 1985 helyett 2025 van és 1955 helyett meg 1995. Erre ki a franc lenne kíváncsi? Milyen poénokat tudnának elsütni benne? Hogy Doc nem egy videokamerára, hanem egy iphone-ra csodálkozik rá? Ha azt látnám, hogy a főszereplő 2025-ben ugyanúgy gördeszkázik, mint Marty 1985-ben, akkor szétröhögném az agyam, mert hiába jött vissza divatba a deszkázás, akkora kultusza közel sincs mint a 80-as években. És ezek csak apróságok. Persze lehet jó forgatókönyvet írni, de valljuk be őszintén, nincs olyan mostanában készült remake, vagy reboot, melynek forgatókönyve az eredeti alkotásokéhoz felérne. Max egyszer nézhetőek. A nemek, meg a bőrszínek megváltoztatása itt édeskevés lenne. Melyik stúdió vállalná be, hogy Marty-t nő játssza, akire a múltban “rámozdul” a még tini apja? Persze egy sequel még beválhat, de nem tudom, hogy mi újdonságot tudnának mutogatni.

  5. Jó újra látni RDJ-t amint, (ismét) valójában szerepet játszik, akarom mondani, színészkedik. Kár, hogy ehhez neki valójában már semmi köze. ^^ Sebaj, a buksza tele van.
    Holland pedig az életében nem fog így játszani.

  6. Meg ez is jobban nez ki, mint az Irishman :) (persze ott oregiteni/fiatalitani kellett, ami egy csoppet mas)

  7. Balázs
    Osztom, kábé semmi nem az lesz, aminek látszik és vagy hallatszik.
    Nem akarok borúlátó lenni, de ezzel akár háborúkat lehet majd elindítani.

  8. 3.Wolfwings
    Osztom, amit írtál, csak így lenne értelme bővíteni az univerzumát a sorinak.
    Ezek a filmek még mai szemmel is hibátlanok, mindig meg bírom nézni őket (főleg az 1-2), mikor elém kerülnek. Semmi értelme a ríméknek és a rebútnak.

    Más cast, más karakterek, más sztori, de ugyanúgy ezt a sémát felhaszálva lehetne. Pl ellopják a doki autóját egy raktárból, van egy másik tudós, aki lekopizta a munkáját, stb.

  9. Én bírnám.
    Nem értem miért kell így ráparázni, “hogy akkor most ne csináljanak semmit ezzel a trilógiával, mert az úgy jó”. Attól még az a 3 rész filmtörténelem már, semmi bajuk nem lesz.

  10. 8, 9, nem kell azér apokalipszist várni, nyilván meg lesz rá a technológia is, az okosoktól, amivel egy másodperc alatt kiszűrik, hogy fake vagy sem.

  11. “nyilván meg lesz rá a technológia is, az okosoktól, amivel egy másodperc alatt kiszűrik, hogy fake vagy sem.”
    A deep fake neurális hálókat jellemzően olyan algoritmussal készítik (GAN avagy Adversarial machine learning), hogy van két NN, az egyiknek azt kell megtanulnia, hogy mi kamu, a másik NN-nek meg azt, hogy hogyan tudja átverni az elsőt. Ebből a második NN készíti a deepfake videókat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.