Nic Cage és a The Unbearable Weight of a Massive Talent

Ismét egy nem semmi filmet vállalt be, legalábbis a koncepció eléggé wtf. Lionsgate csinálja, és jövőre kerül majd a mozikba.

A lényege? A The Unbearable Weight of a Massive Talent egy meta film, amiben Nicolas Cage saját magát, vagyis egy fikcionizált változatát alakítja, méghozzá rögtön két idősíkből merítva, az egyik a jelenbeli, a másik pedig a fiatalabb változata. Mindezt úgy, hogy szinte mindegyik sikerfilmjére kikacsintanak majd, de a Con Air és a Face/Off komolyabban is előkerül.

Sok jelenetben ez a két “Nic Cage”-változat veszekedni is fog magával! A jelenkori Cage egy Tarantino filmbe akar bekerülni, és közben a tini lányával is igyekszik rendbe tenni a kapcsolatát, de közben az egoista 90-es évekbeli Nic Cage-dzsel veszekednek a karrierje mostani alakulásán, a sok szar filmen amit bevállalt.

Hogy ezt hogy lehet fokozni? Egy milliárdos fanja születésnapi buliján megjelenve kiderül, hogy valójában egy drogbáróról van szó, aki elrabolta egy elnökjelölt lányát. Cage családja is veszélybe kerül, és az élete alakításával tudja csak megmenteni az életüket.

MI
VAN?

17 hozzászólás a “Nic Cage és a The Unbearable Weight of a Massive Talent” bejegyzéshez

  1. Mennyire van még eladósodva ez az ember? Vajon még hány évig kell neki ilyeneket bevállalnia? Már nem tudom hány éve csak ilyen fos filmeket csinál.

  2. Nem tudom mi ez, nem értem hogy mi a lényeg, de egyet tudok. Hogy kurvára akarom ezt a filmet :D

  3. Hát erre én is csak annyit tudok mondani:

    MI VAN? :D

    úgy látom valakinek elgurult a gyógyszere :)

  4. Még a végén megcsinalja azt a filmet is ami az adaptációban van. skizofrén faszinak 3 személyisége van, és egymást üldözik, vagy valami ilyesmi volt :) :)

  5. Nem értem a fanyalgókat, évek óta izgalmas és nem mindennapi szerepeket és filmeket vállal be, persze sok a gagyi, de vannak közöttük igazi gyöngyszemek is (pl. Mandy). Ez a filmterv kifejezetten érdekesnek tűnik, nekem csak így leírva is felkeltette az érdeklődésemet!

  6. Ez lehet Cage JCVD-je. Nekem kicsit arra hajaz, persze megbolondítva időutazással, mert miért ne

  7. Ez egyszerre hangzik zseniálisnak és őrültnek. Amúgy a Joe se volt rossz tőle, vagy ott volt a Mandy is.

  8. A képen Nicolas Cage-t láthatjuk, amint éppen azt kéri tőlünk, hogy tegyük szépen vissza a nyuszit a dobozba..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.