7 hozzászólás a “Nem is kell meghalniuk, hiszen golyóálló üveg mögött lapulnak” bejegyzéshez

  1. Igen, számomra. A Black is the warmest colour-ben nagyszerű volt, de Bond-lányként nekem nem átütő. (Nem piszkálódásból, de minden kommentemet tegyem tele a szerintem, nekem, meglátásom szerint, az én ízlésem szerint stb. távolító kifejezésekkel? Nyilván a saját véleményemet írom le nem a szomszédasszonyét.)

  2. csak arra gondolok, hogy fel sem merül benned, hogy miért tetszik másoknak a nő? nem tipikus kinézetű, hanem valamennyire különleges, és hát szép is.

    mondjuk azzal egyetértek, hogy a Bond filmben kicsit suta volt, talán most helyreteszik a karaktert, de persze mindenki Ana De Armast várja igazán.

  3. Konkrétan elgondolkodtam ezen. Szerintem is szép, más filmekben jó is, de valahogy olyan kelletlennek tűnt a Spectre-ben. Az is igaz, hogy nagyon béna dialógusaik voltak Craiggel, de pl. Eva Greennek sem kellett a Lüzisztratét előadni, mégis úgy maradt meg bennem mind elsőrangú Bond-lány/nő. Úgyhogy ha valaki meg tudja indokolni, hogy Bond mellett miért szereti Seydoux-t nézni, ossza meg velem, gazdagabb leszek egy új felismeréssel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.