Új előzetesen és poszteren a Black Widow

Még Magyarország is elfért kicsiben Scarlett mögött. Amúgy kicsit jobban felfedték a történetet, mutogatták az akciójeleneteket, na meg Taskmastert, aki figyel, és tanul.

human
írta
2020. 03. 09. 16:33
megjelenés
18
hozzászolás


18 hozzászólás a “Új előzetesen és poszteren a Black Widow” bejegyzéshez

  1. Ó jó lesz ez népek. A szokásos fikázás úgysem maradhat el, de ilyen ínséges időkben jól jön egy ilyen film. Mellesleg hiába imádom a Marvel filmeket, de a mai napig nem tudtam rájönni, hogy mitől szuperhős ez a Black Widow? Na jó, a seggén kívül mitől szuperhős? :D

  2. Yakhead. Képregenyekben ez jobban kivan fejtve de pl fegyverszakértő meg azt hiszem ellenál a mérgeknek is a szervezete meg ilyesmi. Aztán lehet itt is mélyítík majd. Nem úgy szuper szuperhős mint egy thor vagy captain marvel hanem mint captain america. Ember de mégis fejlettebb, erősebb, különlegesebb. De sokat én se tudok róla csak amiket a filmekben láttam. Na majd itt.

  3. Yakhead azt hiszem Swarnaus már megválaszolta a kérdésedet.Nem annyira erős mint mondjuk Thor vagy Hulk(csak az eredeti Avengers film tagjait nézve persze)hanem mint mondjuk Amerika kapitány.Felturbózott átlagember.A képregényekben.A filmekben meg egy képzett kém.Mondjuk úgy hogy ő egy emberibb szuperhős mint a “félistenek.Pont az esendő,emberibb oldala miatt nem is “igazi” szuperhős mivel nincs szuper ereje.Én is úgy tudom hogy a képregényekben van egy fajta mérgekkel szembeni immunitása jó a közelharcban jobb mint mondjuk Okoye a Fekete Párducban,fegyverszakértő(kb. az összes lőfegyverrel tud bánni ami a kezébe kerül),meg elvezet mindenféle járművet.Kb.ennyi.
    Mondjuk a szuper szexi alak,illetve tökéletesen nőies test nem nevezhető szuper képességnek szerintem sem:)
    human szerintem azért volt aki fikázta kommentben elvétve találkoztam ilyen-olyan negatívabb kommentel azért én is.Példa:felesleges maga a film,nincs szuper képessége,*SPOILER* minek önálló film ha meghalt a karakter,sok a CGI stb.
    Mondjuk szerintem azok akik leszólták nagyobb összegben fogadnék is hogy a premier napján/hetén ott ülnek a legelsők között akik megnézik a filmet.

  4. En arra lennék kíváncsi hogy ez a film miért pont most jött, amikor ugye SPOILER Natasha már halott. Miért nem egy Phase 3 nyitás volt? Vagy ez kiderült már? Nekem tetszik az elődes, bár eddig nem annyira vártam.

  5. Gondolom mostanra lett annyira népszerű a karakter, hogy bemerik vállalni vele az önálló filmet.

  6. Egyre jobban néz ki. Ugyanakkor ha a Taskmaster le tudta másolni a Black Panther karmait és mozgását, akkor egy nagyobb időintervallumot ölelhet át a film, hiszen ő a Civil Warig nem is mutatkozott.

    Szuper látni a magyar helyszíneket, amik nekünk ugyan átlagosak, de egy külföldi felé jó reklámhordozó. Remélem megtörik az itt forgatott filmek átka és nem ez lesz a Marvel első buktája.

  7. Nos…szerintem ez a film király lesz. A Tél katonája szintet szeretném tőle. Hangulatában olyan. :)

  8. SZSZFilm ha már szóba hoztad:
    Emlékeztek hogy kisebb port kavart a Tél katonája posztere a ScarJo rajongók között hogy annyira lephotoshoppolták a derekát hogy már-már pornószínésznői csípőt emlegettek.
    Amúgy szerintem tök felesleges pont a csípőjét photoshoppolni Scarlettnek,mivel nekem ő a TEST.Mármint a tökéletes alakú nő.

    mindenkirinyal nem, nem csak neked villant be a Stranger Things 4.évad :)

  9. Platschu: már több jó, nem bukta film készült itthon, korábban megtört az átok.

  10. @Yakhead
    Hawkeye még ennyire sem “szuperhős”…azin kívül, hogy baromi jól nyilaz, ő aztán tényleg semmi extrát nem tud.

  11. Én csak nagyjából követtem a filmes és sorozatos híreket, de mondjatok pár nevet amely kiugrón jól teljesített és többnyire itt forgatták az elmúlt 20 évben. Talán a The Martian és a Hellboy 2, ami igazán szépen hozott. Ugyanakkor az Evita, a Terminator : Dark Fate, a Gemini Man, a Red Sparrow csak mérsékelt siker vagy inkább bukta lett.

    Nyilván a Marvel film-sorozat esetében, akik eddig követték, nem most fognak kiszállni. Tehát egy kb. 700-800 milliós bevétel összejöhet, de azért ez a karakter egyedül meg sem közelíti Pókember népszerűségét vagy bármelyik csapatfilm 1 milliárd fölötti teljesítményét. Ezért lesz mérsékelt siker, bár lehet ezt is várják tőle.

  12. Amúgy Ray Winstone milyen szerepben lesz, hogy a poszterre felkerült, de a trailerben nem emlékszem rá? Ő lesz Taskmaster :)))?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.