További filmek is csúsznak: Mulan, The New Mutants, Antlers,

Bár egyelőre a május elejére tervezett Black Widow premierjéhez még nem nyúlt a Disney, de Mulan, a The New Mutants és az Antlers lekerült a műsorról. Még nem tudni hova teszik majd, itt nem jelentettek be új dátumot.

A Paramount pedig a The Lovebirds és a Blue Story kapcsán döntött hasonlóan.

Amúgy a New Mutants készítői nem tudom mit érezhetnek, hiszen a filmnek ez már a sokadik csúszása. Mármint a sok stúdió probléma után most a világ tesz be nekik. Már előre retteghetünk legközelebb mi akadályozza meg a moziba kerülését?

14 hozzászólás a “További filmek is csúsznak: Mulan, The New Mutants, Antlers,” bejegyzéshez

  1. Nem azt mondom, hogy minden film esetében, de kinézem, hogy mondjuk a New Mutantsnál a Disney a Disney+ -hoz fog nyúlni, és streaminges premier lesz. Mármint a Netflix és streaming társai ellesznek, mert nem nem fognak mozis premiereket tologatni, de fog-e a Disney is a saját platformjához fordulni ilyen téren, ha sokáig tart a vírus? Vagy rossz irányba gondolkodom?

  2. New Mutants max a Hulu-ra, de lehet van valami a szerződésben, hogy muszáj moziba mennie. Viszont a Disney+-ra elpazarolni mozis premiereket szerintem valószínűtlen.

    A netflix-et és a többieket olyan szempontból érinti egyelőre, hogy állhatnak a forgatások, ami miatt ha sokáig tart a vészhelyzet, akkor pótolniuk kell majd.

  3. Szerencsétlen New Mutants… nagy nehezen bemutatták volna és most megint csúszik. Sanszos hogy fél de az is lehet hogy 1 év is lesz ebböl.

  4. New Mutants max a Hulu-ra – ennek van vmi alapja vagy indoka?

    amugy szerintem is inkabb streamingre kene mostmar mert legyunk oszintek akkorse volt benne sok hite az embereknek amikor az elso premiert vartuk, azota el let tolva kb 5szor, ha a premieren megjelennek a filmben szereplo gyerekeket azota felnotte cseperedett alkotok az emberek azt se fogjak kb tudni ki kicsoda mert fel evtizeddel ezelott forgattak …
    jo ebben persze van 1 kis tulzas, de a lenyeg cask atjon

  5. Azt vágjátok hogy Tom Hanks ausztráliában forgat és konkrétan ő el is kapta ott a vírust …. ami elég durva hogy azon a kontinensen is megjelent :(

    Az tudja valaki hogy Amerikában is megjelent-e a vírus?

  6. Abu: mindenhol lesz/van
    A korlatozasig több tízezer ember utazott az USA és Európa között mikor már elkezdődött.
    Nálunk most indul be és az biztos, hogy sokkal több a fertőzött mint amit mondanak.
    Kórházban ismerős dokink mondta, hogy ide oda kuldozgettek valakit, hogy nem fertőzött majd kiderült, hogy pozitív.

  7. 10. – nem tudom milyen oldal ez, de olaszorszagot cask a terkepen jelzi, a statisztikakban sehol :/

  8. Abu
    Ma vagy tegnap (nem emlékszem pontosan)jelentette be Trump papa
    hogy nem engednek be senkit Amerikába ugyanis az ottani embereket egy másik országból odautazott beteg ember fertőzte meg.Szóval ja,már az amcsik között is van koronavírusos.

  9. Ausztrália igen komoly kínai kapcsolatokkal rendelkezik, ne csodálkozzunk.

    Amúgy pár nap és a Black Widow is költözik, ez szerintem 100%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.