A Top Gun 2 egy hattyúdal lesz?

Az Empire magazinban jelent meg egy cikk a filmről, és arról, hogy a színészeket vadászrepülőkbe ültették, de valószínűleg nem sok ilyen produkció lesz már, ami meghúzza ezeket. Tom Cruise csak úgy vállalta pedig el, hogy amit lehet CGI nélkül oldanak meg.

I said to the studio, ‘You don’t know how hard this movie’s going to be. No-one’s ever done this before. There’s never been an aerial sequence shot this way. I don’t know if there ever will be again, to be honest.

Tom Cruise
human
írta
2020. 03. 19. 03:15
megjelenés
9
hozzászolás


9 hozzászólás a “A Top Gun 2 egy hattyúdal lesz?” bejegyzéshez

  1. Nagyon sokan nem szeretik de szerintem ku.va jól hozza amit megkíván a karaktere. Én nem nézem a vallási nézeteit meg azt h. 1,50 mély , a játéka tetszik amihez nagyon sokat odatesz Rékasi akinek szintén köszönet ezért!

  2. Azért ez a törpézés tök hülyeség. 170-172 cm között van magasságban. Picit alacsonyabb – 1-2 cm-rel – mind az amerikai átlagférfi. Szóval, na…

    Amúgy jó színész és jellemzően jók a filmjei, de az elmúlt 15 évben nem vállalt egyetlen kockázatos projktet sem nagyon – max. a Trópusi vihar mellékszerepe a kivétel – míg a nyolcvanas években azért volt egy Esőember, Született július 4-én, stb. Na, az ilyen projekteket ma már sajnos kerüli. :(

    Ettől függetlenül nagyon jó.

  3. Jó volna látni tőle olyan filmeket, mint anno a Túl az Óperencián, Esőember, Született július 4-én, Egy becsületbeli ügy, Mint a villám, Koktél, A cég. Viszont a mai világban, mikor pocsék, kidolgozatlan forgatókönyvek születnek (tisztelet a kivételnek)ez elképzelhetetlen. Amúgy röhej, hogy az Egy becsületbeli ügy egy oscart sem kapott.

  4. Eszembe jut a mandalorian felvételi technológiájáról a kis bemutató, hogy gyakorlatilag valós időben megjelent a táj a háttérben, nehéz elhinni, hogy bármelyik stúdió akarna majd egyáltalán mission impossible szintű jeleneteket, nem hogy top gun-t (egész biztos vagyok, hogy sokkal összetettebb ezekkel a gépekkel dolgozni, engedélyezési folyamatról nem is beszélve). Örülök, hogy van még egy utolsó film, ami már ha minden így marad akkor moziba kerül, az előzetese nem gondoltam volna, de még engem is megfogott (teljesen hidegen szokott hagyni a repülés, kivéve az oblivion-ban és ebben a filmben látottak).

  5. És köszi mindenkinek aki írta a régebbi filmjeit, ideje újranéznem őket. A mission impossible filmek után :).

  6. Lehet, hogy másoknak elsőre világos volt: de az elhányós dolog szerintem az első részre vonatkozik.
    A mostaniban lehet, hogy jobban bírták a gyűrődést :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.