Azt hiszem ezek új Wonder Woman 1984 képek

Bár ez a képsorozat is volt nemrég a filmhez, de jött még pár. Kristen Wiig is feltűnik külön.

Nem mellesleg a napokban volt az a pletyka, hogy streamingre mehet a film a Covid-19 miatt, de nem volt mögötte semmi. Úgy alapból az ilyesmiket kétkedéssel fogadjátok, mármint ha nagy franchise-ról van szó, akkor valószínűleg alaptalanok a pletykák, csak vannak oldalak, akik nehezebben tűrik, hogy kevesebb a filmes hír, és generálnak maguknak. Eddig egyedül a Trolls 2 olyan, ami nem ment a mozikban és ellövik online, de szerintem ott nagyon rossz lehet a tracking, és a 20 dolláros házimozis kölcsönzés talán bejöhet, megváltás lehet a gyerekekkel otthon levő családoknak. De egy Nolan filmet, vagy Marvel filmet, vagy DC filmet, amikben akár 1 milliárd is lehet nagyvásznon, nem hinném, hogy elpazarolnak.

Egyszer vége lesz a vírus körüli megszorításoknak, és akkor újra ki akarnak majd kapcsolódni az emberek, akik addigra ki is éheznek valami látványra, cirkuszra, így akár még a “butább” filmek (nem a WW valószínűleg) is elvárásokon felül hozhatnak majd. De persze lehet negatívabban sül el a karantén, és az emberek életében még hátrább szorul a mozizás, ami azért elég szomorú lenne. Viszont ilyesmit senki nem tudhat előre.

human
írta
2020. 03. 21. 03:35
megjelenés
10
hozzászolás


10 hozzászólás a “Azt hiszem ezek új Wonder Woman 1984 képek” bejegyzéshez

  1. Nyárba nyúló karantén is lehet, hozzá nulla bevétellel, addigra a három dolláros jegyár is luxus lesz. Nem hiszem, hogy 1mrd összejön, ez már nem az a világ.

  2. Patty is retweetelte az Indiwire cikkét, melyben arról írnak, hogy a Warner megerősítette, hogy moziba szánják a filmet.

    Sűrű lesz az év második fele, főleg, ha a Tenet-et is eltolják. WW hova mehet? Augusztus? Akkor még lehet, nem cseng le a vírus. December? Ott nagyot kaszálhatna, mint 2 éve az Aquaman, bár akkor a Düne is csúszna.

  3. Dávid: én is pont ennyit vártam a másik oldalról, szóval ebben legalább egyetértünk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.