Greenland-előzetes: Gerard Butler vs világpusztító esemény

Új katasztrófafilmben tűnik fel a jó öreg Gerard. Egy meteor vagy aszteroida darabjai hullanak a Földre, a tudósok tévedtek, mégsem kerüli el a bolygónkat, és a katonaság grönlandi bunkerekbe menekít embereket a világpusztító esemény elől. Ide próbál Butler is bejutni a családjával.

Bár hatalmas robbanások lesznek benne, de azért olyan kicsit visszafogott katasztrófafilmről van szó. Mindez az Angel Has Fallen rendezőjétől.

Backup:

human
írta
2020. 04. 01. 13:30
megjelenés
3
hozzászolás


3 hozzászólás a “Greenland-előzetes: Gerard Butler vs világpusztító esemény” bejegyzéshez

  1. Most látom, hogy Ric Roman Waugh rendezte a Shot Caller-t is, ami szerintem baromi jó volt. Úgy látszik ez a kaszkadőrből rendezővé “válás” be tud jönni. Mint a John Wick-nél is.

  2. Akkor ez most kiszivárgott? Csak mert Amerikában a Hang Nélkül 2 premierjére volt belőve csak aztán jött a mozibezárás most meg szépen törölgetik a netről.

    Amúgy picit nagyobb történetre számítottam főleg hogy 2018-ban egy rövid ideig még Neill Blomkamp – Chris Evans is volt a felállás. De ha már a rendezőnél tartunk akkor Felon, mert az előbb volt mint a Shot Caller. De igen, ez csak egy Angel Has Fallen erősségűnek tűnik. Azért simán lecsúszik majd egy vasárnapi ebéd után.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.