A Firestarter remake forgatását idénre tervezik

Úgy tűnik a karanténban videóchaten folyó tárgyalások leginkább a régi IP-k újraélesztéséről szólnak, legalábbis ezek a hírek érkeznek sorban, elég megnézni a tegnapi éjszakát.

A lényeg, hogy érdekes a kérdés, mert Stephen King regényének volt már egy adaptációja, de nem áll túl jól imdb-n, nem egy Carrie, amihez nem szabadna nyúlni. Talán lehet rajta dolgozni, lehet jobb az új változat? Mondjuk a Blumhouse stúdiónál van a projekt.

I’m still the writer. We just got a new director named Keith Thomas and he made a great film called The Vigil coming up this year, and Universal and Blumhouse, they want to make Firestarter. It has always been an important project to them. I think we’re making active steps toward that happening this year. You know, the industry shut down notwithstanding, and that may change things, but right now, I’m really hopeful that it might happen this year.

a filmet író Scott Teems

Szóval van rendező, idén forgatnák, és ezek szerint a forgatókönyv is elfogadott. Ugye a stúdió a max 10 millás költségvetésekről híres, szóval ennek fényében lehet lelkesedni.

human
írta
2020. 04. 22. 19:46
megjelenés
4
hozzászolás


4 hozzászólás a “A Firestarter remake forgatását idénre tervezik” bejegyzéshez

  1. Én amúgy akkoriban szerettem ezt a filmet. De ugye a 80-es években minden ilyen érdekesnek tűnt :) Ettől függetlneül jöhetne vmi jó feldolgozás.

  2. Annyira nem emlékszem a sztorira, de én mindig lelkesedem, ha King adaptációról van szó, tudnak érdekes feldolgozások születni.

    Csipkerózsikákról nincs hír esetleg?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.