Kecsap: Now You See Me 3, Occhili Neri, Bubbles, An American Pickle, The Ice Beneath Her, Mallrats 2, The Rental, Scary Stories to Tell in the Dark 2, Our Name is Adam, valami GI Joe, Yankee Comandante

Gondolom mindeki a körmét rágta már, de a Lionsgate bejelentette, hogy Eric Warren Singer (American Hustle, Top Gun: Maverick) nekiállt a Now You See Me 3-nak! Elvileg friss irányt vesz a franchise vele (avagy reboot), és új karaktereket hoz, de azért visszatérhet a régi arcok némelyike. Persze az eredeti szellemében csinálják majd elvileg.

A Godzilla: King of Monsters rendezője, Michael Dougherty azt mondta, hogy szívesen csinálna egy krisztus előtti időben játszódó nagyszörnyes filmet, amiből kiderülne, hogy a Godzillában jégbe ragadt titánok hogy kerültek oda. De ez csak érdekes vágyálom.

Dario Argento új filmjének, az Occhili Nerinek a Daft Punk szerzi a zenéjét.

A Bubbles podcast animációs adaptációjának producere a Sausage Partyért felelős Seth Rogen és Evan Goldberg lesz. Elvileg egy Uber-szerű appon, a Huntr-en összejövő, szörnyekre vadászó baráti társaságról szól.

Ha már szóba került, Seth Rogen komédia filmje, az An American Pickle az HBO Max-ra érkezik. Simon Rich Sell Out regényén alapszik, és a főszereplője az 1920-as évekbeli bevándorló, aki hibernálódik 100 évre, és a jelenkor Brooklynjában ébredve fel nem fogja, hogy az ük-ök unokája milyen ember. Katt a képre a teljes Rogen élményért.

A Ready or Notért felelős trió a The Ice Beneath Her regényt adaptálja Daisy Ridley főszereplésével. A Gone Girl hangulatú thriller egy nyomozót és egy profilozót követ, akik el akarnak kapni egy levágott női fejet hátrahagyó gyilkost. (Úristen, csak feltámadna a felnőtt thriller zsáner tényleg!)

Kevin Smith már megint befejezte a Mallrats 2 (Shop Show 2) forgatókönyvét. Mármint nem tudom máshol hogy hozták ezt le, de basszus, ugye a projekt már ott is járt pár éve, hogy egy bontásra váró plázában forgatnak, aztán semmi nem lett belőle. Na most újra kész? Ezútta Twilight of the Mallrats lesz a címe, és a Jay and Bob reboot alapján teljesen a fanok kiszolgálására lesz felhasználva “the whole script is silly, sentimental and sweet”, és nagyjából mindenki visszatér, bemutatja, hogy milyen az a “boldogan éltek amíg”.

Dave Franco is rendezésre adta a fejét, júliusban érkezik tőle a The Rental, ami egyhorror thriller két szerelmesparról, akik elmennek nyaralni egy tökéletesnek kinéző házba, de a titkok felszínre kerülése mellett az is kiderül, hogy a házban sincsenek egyedül. Főszerepben Alison Brie és Dan Stevens, ez meg egy kép:

A Paramount bekérte a Scary Stories to Tell in the Dark folytatását, méghozzá André Øvredal rendező visszatérésével.

Az Our Name is Adamban Ryan Reynolds visszautazik az időben, hogy a 13 éves önmagától (Shawn Levy alakítja) kérjen segítséget az apjuk ügyében. A korábbi forgatókönyv alapján éppen T.S. Nowlin (Pacific Rim: Uprising) dolgozik rajta.

Olivia Wilde egy thrillerrel jön a Booksmart után. A Don’t Worry, Darling szereplőgárdája durva: Florence Pugh, Shia LaBeouf, Chris Pine. Pugh egy utópisztikus közösségben élő háziasszonyt alakít, aki az 1950-es években rájön az elborzasztó élete mögötti titokra.

Ron Howard  rendezi a Tham Luang-barlangi mentőakcióról szóló filmet Thirteen Lives címmel. A forgatókönyvet William Nicholson (Gladiator, Everest) csinálja. Tudjátok, amikor egy fiatalokkal teli focicsapat bennragadt a barlangban.

A Paramount úgy tervez, hogy a szólóban tolt Snake Eyes után inkább G.I. Joe jöhet majd a franchiseon belül, avagy csapatfilmet várhatunk Joe Shrapnel és Anna Waterhouse (Seberg) forgatókönyvéből, ami nem is annyira kapcsolódik majd a Snake Eyes-hoz, hanem “Joe-univerzumon” belüli történet lesz.

Patty Jenkins a Wonder Woman 3 és az Amazonos spinoffról szóló tervek (amit nem ő rendezne) előtt mindenképp tart egy kis szünetet az idei (majd kiderül) Wonder Woman 1984 után. Mármint a franchiseon belül, gondolom valami mást csinálna egy kicsit…

Jeff Nichols (Loving) új filmje a Yankee Comandante lesz, amibe Adam Driver érkezett főszereplőnek. A történet egy New Yorker cikk alapján készül, és két férfiről szól, akik a kubai harcokban vettek részt. Egyikőjük Che Guevara volt, a másik pedig egy amrikai, William Alexander MOrgan, aki egy ideig segítette Castrot annak céljai elérésében, de utána ellene fordult, amikor tudomást szerzett annak kommunista eszményeiről.

6 hozzászólás a “Kecsap: Now You See Me 3, Occhili Neri, Bubbles, An American Pickle, The Ice Beneath Her, Mallrats 2, The Rental, Scary Stories to Tell in the Dark 2, Our Name is Adam, valami GI Joe, Yankee Comandante” bejegyzéshez

  1. Ejjha, ez aztán tartalmas poszt lett, köszönet érte.

    Seth Rogenről ez a kép kva jó!

  2. Egy hosszú nap után olvasva a bejegyzést hirtelen azt hittem, hogy Joe Shrapnel egy G.I. Joe. Én is ilyen menő nevet akarok.

  3. A Now you see me 3 nalam a honap hire. Imadtam az elso reszt es a masodik is egesz jo volt

  4. A Don’t Worry Darlingből így leírás alapján egy amerikai álomból (tipikus 50-es, 60-es évek) kertvárosi család stb. csap át horrorba a dolog. Ez nagyon jó is lehet.

    A Rental sem tűnik rossznak, a Godzilla persze csak álom ezzel a sztorival, de mekkora lenne, ha belekevernék a krisztusi kort és kiderülne, hogy számos bibliai csapás csak a szörnyek miatt volt.

    The Ice Beneath Her-ben Daisynek csak azt kívánom, hogy szabaduljon meg a SW skatulyától. Reméljük összejön.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.