May the Fourth

Ma van a Star Wars day, mától érhető el az egész saga a Disney+-on. Nyilván nem érint minket, de a 9 film kapott egy közös posztert, amit itthon is élvezhetünk.

human
írta
2020. 05. 04. 08:01
megjelenés
21
hozzászolás


21 hozzászólás a “May the Fourth” bejegyzéshez

  1. Pár screenshot a német oldalról: https://photos.app.goo.gl/bskh5J4FoShqqkRn9

    Tök jó, hogy használják az eredeti concept artokat, került fel bár dokumentumfilm is, mindegyik résznél vannak törölt jelenetek az extrák között, de pl. nem lehet kiválasztani, hogy melyik cutot akarod nézni. Belenéztem az A New Hope-ba, fejből nem megy, hogy melyik cut, de Greedo lő benne először.

  2. Nahát!

    Hogyhogy nem Palpatine és Ray vannak kiemelve közepén?🤔
    Egy kis kedvesség nekünk, öregeknek. 👌

    Köszönjük, nekem teccik.

    Bár biztos készül majd olyan variáció is. 😊

  3. Az viszont érinti a Twitterezőket hogy a Disney felhasznál minden posztot amiben a #Maythe4th hashtag van. Érdemes megnézni hogy gyalázzák nem csak a filmeket de a fanok ünnepét is. Eléggé kiborult a bili rájuk most. Azt hiszik hogy egy hashtaget is levédethetnek már. :D

  4. Egy ifjú Anakin azért elfért volna. Mondjuk a maszk egyik oldala Vader, a másik Ani.
    Whatever.

  5. Lesz is valami bejelentés esetleg? Új játék, új film, több infó a már bejelentett sorozatokról, arról a high republicról, vagy miről?

  6. Sohasem tudom megérteni a nagy csinnadrattát akörül, amikor egy ilyesmi kaliberű dolog elérhetővé válik valamelyik platformon: úgy tesznek, mintha a világot váltanák meg, holott eddig is elérhető volt számtalan helyen (főleg a Star Wars – azért itt mégsem nehezen fellelhető művészfilmekről beszélünk), és akit igazán érdekelt, annak már megvan több változatban is, a hozzá tartozó dokumentumfilmekkel, etc., olyan minőségben, hogy az a mozival vetekedjen.

    Új anyaggal igen, de ilyesmivel szerintem nem nagyon lehet új felhasználókat becsábítani. Vagy ha lehet is, akkor is mindig undorítónak találtam, ahogyan megpróbálják az embert átokítani arra, hogy ugyan ez miért jobb, mint ami eddig volt…

  7. anthony711: Ez egy igen jó kérdés, nálam továbbra is a Disney+ az utolsó streaming szolgáltatás, amire előfizetnék. Egyszerűen jelenleg nem éri meg, még így sem, szerintem.

  8. Rey háta mögötti kék lézerkardot ki fogja? Olyan gazdátlannak tűnik a képen.

  9. Vacsi: Mindig is Greedo lőtt először (és Eurázsiával álltunk hadban). ;-)

  10. anthony711: UHD változatban sohasem jelentek meg ezek a filmek. SZVSZ már ez is valami. A rengeteg extráról nem is bezsélve.

  11. Szalai Ádám: ez téves, pont pár hete jelentek meg UHD-ben! Persze nem Magyarországon, de ezt már figyelembe se veszem, mert kb. jelentéktelen piac… De persze külföldről nagyon könnyű a rendelés és sokszor van magyar vonatkozás is annak aki igényli.

  12. FD:
    Ma jelentette be a Lucasfilm, hogy Taika Waititi rendez és ír egy Star Wars filmet.

  13. MT: úgy :D
    Hádész: 60 euro volt indulás előtt egy évre, 4 eszközön lehet nézni egyszerre. Négy havi Netflix / havi 3 sör ára, MCU + SW + gyerekkori kedvencek miatt az első körre megérte, aztán majd kiderül.

  14. vacsi:
    Csak az SW filmeket láttam már jó párszor, ahogy az MCU-kat is, a régi kedvencekre is jó ránézni időnként, csak kérdés, ez megér e annyit. Egy Netflixen vagy Amazonon elég nagy a repertoár több stúdiótól elég nagy merítéssel, itt meg csak a gyerekekre szabott korhatár nélküli matinék Disney felfogásban.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.