Theron az The Old Guard képeken

Ez is Netflix anyag. Ránézésre forgatásikat kevertek tényleges filmkockákkal. A lényeg úgyis ott van. Az azonos című képregényen alapszik, és egy csapat zsoldos van a középpontjában, akik több évszázada élő halhatatlanok, képesek minden sebből felgyógyulni. Amikor kiderül, hogy újabb halhatatlan “ébredt fel”, akkor rájönnek arra is, hogy valaki már felfedezte a titkukat, és a szabadságuk került veszélybe ezzel.

Főbb szerepekben Charlize Theron, KiKi Layne, Marwan Kenzari, Matthias Schoenaerts, Chiwetel Ejiofor, a rendező pedig Gina Prince-Bythewood (Beyond The Lights)

4 hozzászólás a “Theron az The Old Guard képeken” bejegyzéshez

  1. Zsír, Theron megint rendet tesz. Bírom, hogy kapja ezeket az akció szerepeket. Róla el tudom képzelni, hogy élőben is pofánbasz, ha rácsapsz a seggére.

    Remélem hozza minőségben azt a szintet, amit a 6U és az Extr. letett az elmúlt hónapokban.

    A Netflix egyre több A listás színészt csábít magához. :o

  2. Ilyen gagyi zs kategóriás sztoit megvenni és leforgarni bazmeg. Valamelyik producer 6 éves fia előrukkolt a tuti ötlettel gondolom

  3. @Az Uratok: a legtöbb filmet szerintem, ha összefoglalnák 2 mondatban, soha az életben ssenki nem nézné meg. Ettől még bőven jó lehet (vagy nem), jöhet a trailer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.