8 hozzászólás a “A New Mutants újra dátumot kapott” bejegyzéshez

  1. Nem tudom miért nem mehet a film VOD-ra, ennyire fontos, hogy csak moziban lehet adni? Ha meg még nem nyitnak a mozik a következő hír gondolom július végén a “New Mutants delayed” lesz……….

  2. A Disney a leggazdagabb stúdió de ők a legfukarabbak is és ők akarnak minden centet megkaparintani, tipikus, ez mindenhol így van. Szóval kb ezért nem kerül egy filmjük se VOD-re.

  3. Ez a Rip a mozizásnak nyáron meg premier elhalasztgatás…az egésznek semmi értelme mert senki nem tudja mikor nyitnak ki a mozik, lehet még jövő ilyenkor sem, szóval kár spekulálni, az amcsiknál tombol a koronavírus és nem látják sehol a végét.

  4. Kerijoe: most lőtték el a Hamiltont VOD-re, pedig jól hozott volna moziban. Nekem tényleg az a tippem, hogy pár szerződésben benne volt, hogy mozifilm.

  5. Kerijoe: hát igen, az üzlet már csak ilyen, de az amcsik nyitnak, mármint például kaliforniában már a nyitás első fázisa van, amit itthon, a következőben már benne van a mozi csak kellő távval eladott jegyekkel.

  6. Amíg Amerikában nem nyitnak a mozik addig idehaza mit játszanak majd….kb hajrá retrofilmek, de én azért meg nem fizetek :D. Ez az egész talán arra jó lesz hogy jobban megbecsüljük az új filmeket mert tényleg ki tudja mikor jön új premierfilm moziba…megszoktuk hogy minden héten 4-5 premierfilm volt amiből majdnem mindig volt egy blockbuster, egy tucatermék lett az egész. Nah majd most, amikor lehet leghamarabb novemberben látod az első nagyobb költségvetésű filmet.

  7. Jaj nemár, annyira nézném, és annyira úgysem érdekli az emberek 95%-át, simán ki lehetne tenni streamingre. Most megint 3,5 hónap várás, hogy majd megint eltolják -.-
    Vicc tényleg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.