The Old Guard-előzetes: Theron és a halhatatlan haverok

Most akkor jófiúk vagy rosszak, ezek a halhatatlan zsoldosok, akik egy új tagot találnak maguk közé. De valaki elkezd vadászni rájuk, hiszen a mai világban már nehezebben lehet eltűnni, mint 50 éve, köszönhetően a technika fejlődésének, és persze genetikával meg akarják szerezni a képességeiket.

Feliratos változatban is van trailer a képregényen alapuló filmhez. Hát… nem nyűgözött le ennyi alapján, nem is a sztori, hanem a mutatott akció, inkább a Bloodshot ugrott be, mint mondjuk a Wanted.

10 hozzászólás a “The Old Guard-előzetes: Theron és a halhatatlan haverok” bejegyzéshez

  1. Basszus pedig azt hittem kapunk egy Atomic Blonde szerűséget Netflix felhozatalban.
    Ez így nagyon semmilyennek tűnik.

  2. Szokásos theron pakol film. Itthon 1nek jó lesz kategória így első blikkre.

  3. A Bloodshot sokkal gázabb volt trailer alapján, mint ez.
    Remélem jó lesz, nem akarok csalódni.

  4. Még jó,hogy minden mai akciófilmben kell egy nagypofájú fekete tini csaj aki majd megmenti a világot! Ezt most mindenféle rosszindulat nélkül,csak rögtön ez jutott az eszembe ahogy néztem az előzetest!

  5. Az akciójelenetek a teljes középszert célozzák meg, a hangulat, légkör, a trailer szinte minden egyes képkockája egy teljesen átlagos, kb 50%-os filmet sejtet. Abszolút nem várós…

  6. Theron egy nagyon picit Maggie Graace-re hasonlít ezzel a frizurával.
    Amúgy totál középszernek néz ki tényleg a film.

  7. Én szerintem egy olyan közepes akciófilmet kapunk mint a Tyler Rake:Extraction.Nekem az egy tök korrekt,ugyanakkor semmi extra film volt.(Leszámítva a film közepe felé látható vágatlannak tűnő zúzást.Na az király volt.)Ez is annak tűnik.Nem váltja meg a világot sem a történet,akciók,kivitelezés, vagy a színészek miatt,mégis meg lehet nézni.Sem nem rossz sem nem jó.Tipikus középszer.Akár a korábbi Netflix akciófilm az Extraction.
    Rasszizmus off de tényleg egy nagypofájú,de tapasztalatlan(és a filmben tehetségesnek,nagy jövő előtt állónak beállított)néger kis tini csaj a legjobb arra hogy bemutassák a nézőknek hogy működik ez az egység?!Tisztára mint a MIB4-ben Tessa Thompson karaktere így első blikkre.
    Magánvélemény,és persze a film megnézése után még akár pozitív irányba és alakulhat a dolog de nekem egyáltalán nem szimpatikus a fekete csajszi.Majd meglátjuk.

  8. Így elsőre, szerintem egyszer nézős lesz. A underground is elsőre nem tünt valami nagynak de az teljesen beszippantott igaz nem nézném még egyszer meg de azaz egyszer jól szórakoztam az elejétől a végig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.