Podcast 2×03: Serenity… a 2019-es

Egy ideig azt hittem, hogy modern kult film lesz a Serenityből, legalábbis amíg csak a netes felháborodásokat láttam róla. De megnézve már biztos vagyok benne, hogy nem lesz az új The Room belőle. Azért gore-ral beszélgettünk kicsit róla.

LetöltésRSSSpotify.

A tovább mögött egy spoileres részlet.

human
írta
2020. 06. 09. 16:00
megjelenés
8
hozzászolás


8 hozzászólás a “Podcast 2×03: Serenity… a 2019-es” bejegyzéshez

  1. Sajnos moziban láttam ezt a hulladékot…
    Leírhatatlan mekkora katyvasz!
    Szégyellja magát mindenki, aki részt vett ebben.
    Minden tekintetben: 1/10.

  2. Huhh hát itt sok minden másról is szó volt.

    Serenity:
    Sokat nem tudok írni róla, mert 1,5 évvel ezelőtt moziban láttuk. A második előzetes kifejezetten jó thrillert ígért, aztán kaptuk a végeredményt. Én ennyire nem gyepáltam, nyilván nem lett év filmje és voltak részek amiken unatkoztam de sokkal rosszabbakat is láttam 2019-ben. A rendező írói kreditje szintén váróssá tette. És kivételesen Jason Clarke is jó volt.

    Matthew:
    Igen, az Interstellar óta eléggé mellémentek a választásai, pedig nem rajta múlt. The Gentlemen és a Gold magasan a legjobbak. De ott volt a Sea of Trees ami az elején 4.9-en is állt pedig az sem volt annyira rossz (most 6.1). A többit most nem sorolom de vagy a rendezésen vagy a forgatókönyvön ment félre. Úgyhogy ideje lenne bevált rendezőkkel dolgoznia, hogy végre szállíthasson olyat amit szívesen megnézünk többször.

    A szóba került nagy veszteséget termelők közül a Dark Phoenix simán lecsúszott, persze csak egyszer, többször nem fog ez sem de a zenéje egyenesen kiváló volt. Az MIB viszont egy hatalmas szenvedés, a kanyon méretű lövés a sivatagban és az autós lövöldözős aszfalt mozgós jeleneteken kívül semmi sem maradt meg. Szóval a Serenitynél gyengébbnek tartom. De kinek mi.

    Twist:
    Ez a téma nagy kedvencem, párommal folyamatosan vadásszuk és nézzük a még nem látott csavarokkal teli alkotásokat minden kategóriában. Ha egyszer lesz erre külön téma indítva akkor azt biztos teleszóróm címekkel.

  3. Ez a film szörnyű lett. Aki ilyesmit szeretne inkább a The Thirteenth Floor-t nézze meg abban legalább a Noir-os rész is jobban rendben van.

  4. Ace nem értek egyet, sztem az rosszul öregedett sajnos, a múltkor megpróbáltam újranézni.

  5. Human: Nem mostanában láttam de úgy emlékszem jobban egyben volt mint ez, az lehet ,hogy a trükkök ma már nem jól néznek ki a Noir része miatt egyből beugrott mikor ennél a filmnél említetted. Szerintem újra is nézem most kedvet kaptam.

  6. Én tavaly újráztam, mert már semmire sem emlékeztem. Simán élvezhetőbb volt, mint 2019 legtöbbje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.