5 hozzászólás a “Minden a Fire Saga-ról” bejegyzéshez

  1. Megnéztem és tetszett. Nem állíthatom, hogy ez egy jó film, mert szándékoltan kínos az elejétől a végéig, de megvannak a maga értékei. Már az is egy hatalmas érdeme, hogy nem valami 1000x lerágott csontot vettek elő témaként, volt benne 2-3 jó poén, és az egészet áthatja a feelgood hangulat, ami végig nagyon pozitív volt. A páros persze béna, de mint kiderül, csak együtt azok, és vannak rejtett tartalékaik. Többször is eszembe jutott közben az Alul semmi, ami kb. egy hasonlóan inkompetens társaságról szól, mégis az egyik legszívmelengetőbb film, amit valaha láttam. :)

  2. Nekem is tetszett összességében. Tipikus bugyuta vígjáték. Viszont jól működik a főszereplők között a kémia. Szerintem a zenéket egyébként jól eltalálták, pont ennyire se füle se farka earworm egy csomó dal az igazin is. Nem mellesleg a cameo-kon egy ponton elpattant valami és elismerősen vihogtam a kanapén. :D

    Spoiler

    A sztori ugyanakkor tényleg ezerszer lerágott csont: nagyon esetlen valakik kitartók és csoda folytán megcsinálják a szerencséjüket; a főhős elnyeri a csajt, stb-stb. A zárás valóságba visszarántása a pub-ban viszont szintén kap tőlem egy jó pontot :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.