Az Old Guard / A halhatatlan gárda új előzetese

Tudjátok, amiben Charlize Theron meg még pár halhatatlan igyekszik titokban tartani a zsoldosszervezetét, na meg egy új halhatatlant kinevelni, miközben valaki foglyul akarja ejteni őket, hiszen vágyik erre a képességre, ki akarja deríteni a forrását.

Most végre rendes, hosszú előzetes is jött hozzá, és mivel kiemelt film, így természetesen már a trailer is magyar feliratos. A nyár blockbustere? Mármint arra értem, hogy más nem nagyon jön mostanában…

human
írta
2020. 07. 02. 18:11
megjelenés
7
hozzászolás


7 hozzászólás a “Az Old Guard / A halhatatlan gárda új előzetese” bejegyzéshez

  1. Nekem a 6 Undergrounds az elmúlt évek egyik legunalmasabb filmje volt. Ez a minden 2.percben autós üldözés/robbantás/lövöldözés számomra hányinger, ráadásul azok az erőltetett poénok te jó ég. . .
    Remelem ez a film egy picit több lesz!

  2. 6 undergrund nekem kicsit erőltetettnek tűnt.. nem hozta azt az élményt amit a marketing az arcunkba tolt.
    “Remelem ez a film egy picit több lesz!” ugyan ez fogalmazódott meg bennem is :)

  3. En megnezek barmit es nincs kikotes a mufajra vonatkozoan. Tudom elvezni az agyatlan robbantos latvannyal teli, de 0 mondanivaloval biro filmeket is ha jol megvan csinalva. Pelda erre a Transformers. De mondjuk az utolso 3 resze mar kiverte nalam is a biztositekot. A 6 underground meg egyenesen rossz film volt szerintem. De ha mar Netflix akkor adjunk ennek is egy eselyt, merta Tyler Rake meg szerintem jo volt nagyon. Hatha hizza legalabb azt a szinvonalat. En varom.

  4. Csak a szokásos langyos víz. Ami elszomorít, mert már nagyon nézném a jó filmeket de sajnos évről évre csak rosszabb a helyzet. És nem a magasra tett elvárások miatt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.