Érkezhet a Beyond Good & Evil adaptáció

Ahogy megtippeltük tavaly, tényleg a videójáték adaptációk fejésének állnak neki, mivel végre voltak jól hozó projectek (tévés világban is sok a bejelentés mostanában, pl. a héten Splinter Cell).

Konkrétan az egyik viszonylag sok pénzt kaszáló adaptáció, a Detective Pikachu rendezőjére, Rob Lettermanre bízzák a kult Beyond Good & Evil készítését.

Író még nincs, de az már valószínű, hogy élőszereplős/animációs hibrid lesz. A történet a 25. században játszódik egy bányászbolygón, ami épp űrlények általi támadás szenved el, és úgy tűnik a védelmező katonaság összejátszik velük. Ezt kell felfedni az újságíró főszereplőnek.

5 hozzászólás a “Érkezhet a Beyond Good & Evil adaptáció” bejegyzéshez

  1. Nekem ez a jatek kimaradt, de ha szepen vegigkoveti az elso reszt es kijon meg a masodik elott – amire nagy esely van, mert arrol ugye szinte semmi hang nincs, hogy milyen stadiumban van – akkor nem lesz rossz, felzarkozni :D

  2. A masodik resz jojjon mar verge, az uristenit neki! Az elso nekem all time fav, az egyik legjobb jatek a vilagon.

  3. A gond továbbra is az, hogy egy filmnek sokkal jobb sztorija és narratívája kell, hogy legyen mint a játéknak mert filmnézés közben az néző passzív befogadó, nem vesz részt aktívan az eseményekben és így nem lehet bevetni olyanokat, hogy lopakodós és logikai részek illetve boss harcok, hogy meglegyen az élmény.

    A játék maga jó választás mert a lényegi sztori és a játék is viszonylag rövid így nem kell aggódni, hogy sokat kivágnak belőle de nem a sztori miatt úgymond “kult” játék.

    @Csiki
    A 2. rész prequel lesz így nem lényeges felzárkózni sehova.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.