Megvan a Captain Marvel 2 rendezője

A film ugye hatalmas siker volt, 1,1 milliárdot kalapozott össze, akárhogy is forrongott előzetesen az internet valami miatt. Nyilván érdekes lesz, hogy az “Endgame felvezetése” hangulat nélkül mire megy majd.

Megan McDonnell (WandaVision) írja, és a Deadline szerint a rendezést Nia DaCosta-ra (Candyman) bízzák. Ami amúgy jó hír is lehet, mert a horror rendezők érdekesen szoktak a képregényfilmekhez állni (régi Spiderman Raimitől, Shazam nemrég, vagy akár csak a Guardians of The Galaxy).

Tavaly ugye még az volt a terv, hogy 2022-ben érkezik majd a film, de tuti beleszólt a dologba a világjárvány, szóval jelenleg inkább mondjuk úgy, hogy nincs dátum.

Update: a Captian Marvel első részének rendezője is reagált. Sok sikert kíván, nincs clickbait.

15 hozzászólás a “Megvan a Captain Marvel 2 rendezője” bejegyzéshez

  1. Brie Larson baromira tehetséges. Az első film nagyon egyszerű sablonokból építkezett, de az kétségtelen, hogy Jacksonnal a párosuk nagyon jó volt. Én várom a folytatást,jó, hogy a Marvel szekcióban is van egy Supermanhez hasonló kaliber, aki elvisz a hátán egy filmet.

  2. Érdekes lehet az Endgame nélkül mire lesz képes. Az első rész 1,1M után, második rész 300millió körüli bevétele már sikernek minősülhet?
    közel sem volt felhőtlen az első fogadtatása.

  3. elsőre jól megtolták sok téren, ez tény. nem mondom, hogy a leggyengébb MCU film, de bottom 3-ban simán benne van és azért párszor még lehet játszani a karakterrel, de hamar elfogy a szufla, ha ennyire gyenge filmet raknak mögé.

    ez a 400 millió fölött USA-ban, plusz 700 a többi piacról ilyen minőségre még egyszer nem jön be.

  4. Captain Marvel az iskola peldaja annak hogyha valamit elegge fikazol mielott jon, kelloen fogjak utalni :)
    Olyan gyulolet hullam fogadta ezf a filmet amit sose tudtam hova tenni.
    En szerettem, Brie pedig az utolso akit hibaztatnek a filmmel kapcsolatban

  5. “Watchmen says:
    2020. August 6 at 13:30
    Brie Larson baromira tehetséges. Az első film nagyon egyszerű sablonokból építkezett, de az kétségtelen, hogy Jacksonnal a párosuk nagyon jó volt. Én várom a folytatást,jó, hogy a Marvel szekcióban is van egy Supermanhez hasonló kaliber, aki elvisz a hátán egy filmet.”

    Ne haragudj,de te biztosan ebben a realitásban élsz? Mert az lehet,hogy egy párhuzamos univerzumban Brie Larson kiváló tehetség,de ebben nagyon nem az! A szemöldök felhúzásával úgy általában ki is merül a színészi tehetsége és mimikája…
    És a Captain Marvel-ben Sam Jackson-on kívül említésre méltó szereplő már csak a macska (Flerken) volt aztán ennyi is!
    Kevés filmet untam ennyire,mint ezt!
    De talán a 2. rész valóban jobb lesz (az említett horrorfilmes rendezős teóra miatt)!
    Nagy elvárásaink persze nem lehetnek,de az első részt NEM lesz NEHÉZ felülmúlni!
    ;)

  6. szerintem is tehetséges Larson, pedig a film nem tetszett, most akkor mi van, már ketten vagyunk egy másik univerzumban?

  7. Hárman…
    Nekem se volt Larsonnal semmi bajom. Nem értettem a filmet övező utálatot meg picsogást sem. A filmet messze nem tartom a leggyengébbnek a MCU-n belül (azt a tisztséget szerintem birtokolni fogja még egy darabig a Civil War, azóta már a Thor 2-őt is feljebb értékeltem, de pl. a Far from home, Black Panther, Dr. Strange triot is előzi nálam), és várom a folytatást, most hogy nincs a kényszer, hogy valahogy oda tolják a többiek közé Thanos ellen.

  8. Hát én attól félek, hogy ez is ugyanolyan középszer lesz, mint az első rész. Egyrészt azért mert a kiválasztott rendezőnek (egyenlőre) nincs túl sok népszerű alkotása (persze ez önmagában még nem jelenthet rosszat). A másik meg az, hogy a többi hírportálon, ahol olvastam ezt a hírt ott csak rendezőnő bőrszínét és nemét tudták csak felhozni jó érvnek. Így eléggé úgy érződik, hogy egy újabb kutyaütő rendezőt választottak, mint az első filmnél.
    Amúgy Megalaz kérdésére válaszolva ez a film is biztos 1 milliárd felett fog hozni a konyhán. Mert a marvel már most úgy próbálja eladni a Marvel Kapitány 2-t, hogy felfogja vezetni a Bosszúállók 5, a X-meneket stb.

  9. ” többi hírportálon, ahol olvastam ezt a hírt ott csak rendezőnő bőrszínét és nemét tudták csak felhozni jó érvnek.”

    akkor olvasd a csak filmbuzit helyettük, mert én meg sem említettem a bőrszínét, hiszen nem számít, és kiemeltem, hogy miért lehetséges jó választás egy horrorrendezőre bízni. De amúgy kint sem olvastam sok olyat, hogy “fekete női rendezőre bízták”, hanem a neve volt ott, hogy rá bízták.

  10. @Zombeeka, ugye nem veszünk össze, hogy Larsont baromi tehetségesnek tartom. Nem mondom, hogy ebben a filmben, mert itt csak a kötelezőt hozta, de egy képregényfilmben ritkán teljesedik ki még a legnagyobb színész is.

    Én már a Marvel előtt is bőven ismertem a munkásságát, amikor még sokan azt sem tudták, hogy a világon van. Plusz az Oscar-díját is biztos csak a szél hordta össze. De lépjünk is túl ezen. Neked egy átlagos színész a tömegben, én szeretem, tehetségesnek tartom. Jó nekem ott humannel és Tyberiusszal a külön univerzumban.

  11. Na Tom Cruise felkötheti a gatyáját, mert ebben is lenyűgöző kaszkadőr mutatványokat fog bemutatni Brie kisasszony. Előre látom, hogy most vakmerően csak egy drótkötélen fog lógni 2m magasan. Woooooooow.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.