9 hozzászólás a “Rövidfilm: The Stunt Double” bejegyzéshez

  1. pont ez volt a lényeg, kísérletezett a vertical cinemával, hogy milyen kompozíciókat lehet ott használni.

  2. @human:

    Nekem végig olyan érzésem volt, mintha csak le lenne takarva a kép 2/3-a. Volt olyan kép, ahol nme is volt lényeg a többi részlet, de ott sem adott hozzá az, hogy nem látom, csak nem vett el. Ez olyan, mint a fogvájóból épített Eiffel torony, munka az van benne, de az alapanyag ronda, és nem lett jobb, mint mondjuk a fémből épült. Pipa, tanulmánynak jó, reklámnak szerintem nem.

  3. Nekem kifejezetten bejött. Amit cherockee érzett, az nálam maximum a snittek negyedénél jutott eszembe, egyébként érdekes volt és a végére valahogy egészen megszoktam, pedig utálom, amikor valaki így készít képet/videót a telefonjával. Jó volt az is, hogy több populáris műfajt bemutatott.

  4. A tiktok es instagram vilagaban en azon csodalkozok hogy filmeket nem csinalnek még igy… (nem vágyom ra, felre ne ertsetek)

    Anno a Yes Theory nevu youtube csatornat az inditotta be hogy felkertek oket hogy olyan videokat csinaljanak amiket egyenesen instara szannak es igy allo kameraval kellett mindent rogziteniuk. Ez volt kb 5 eve szoval nem annyira ujdonsag

    Itt mar nem is titkoljak hogy mobilosok a celkozonseg es basszzus nem hulyeseg, ha csak magambol indulok ki, hiaba van 55os okos tevrm, a netflix fogyasztasom tobb mint fele igy is mobilon van. A youtubenal pedig a gep vs mobil kerdest fel se vetem…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.