Micsoda, folytatás a 47 Roninnak?

Ezt elsőre szinte el sem hiszem, már csak azért sem, mert Keanu Reeves filmje nem volt túl nagy siker (175 millióból készült, szóval vagy 350-et kellett volna hozzon, nem 150-et), hogy óvatosan fogalmazzak. Mondjuk neki nem lesz köze hozzá.

Az Universal kér belőle, és a rendezést Ron Yuanra bízzák. Elvileg 300 évvel játszódik majd az előző történet után, és igazi zsánerhajlító (bocs:) lesz a dolog, horror, akció, harcművészet és cyberpunk keveredik majd benne.

human
írta
2020. 08. 13. 03:23
megjelenés
10
hozzászolás


10 hozzászólás a “Micsoda, folytatás a 47 Roninnak?” bejegyzéshez

  1. Fontos részlet, hogy egyből Netflixre megy majd, illetve a Universal házimozis stúdiója készítette, a Universal 1440. Utánaolvastam, nekik köszönhetjük a Doom: Annihilation-t, a Skorpiókirály 3-4.-et és az Ovizsaru 2.-t. Csak hogy hova kell helyezni az elvárásokat, már ha van még valakinek az első rész fényében.

  2. “ennek így van értelme”

    csak tetszett nekem a magyartalan tükörfordítás, de tudtam, hogy páran felszisszennek, ezért kértem bocsánatot.

  3. Venom jól mondja, a smiley és a befejező zárójel összevonása értelmetlen. Pláne, hogy a “bocs” szó után nincs szóköz. De most már kussolok, mert offtopic. :)

  4. Minden idők egyik legrosszabbul vágott filmje… pedig amúgy nem volt annyira rossz. Vagyis az volt, de hogy is mondjam… “több volt benne”. Na hátha majd a folytatás.

  5. Szerintem ha szazan elterjesztjuk a #releasetheronincut -ot akkor meg a vegen abbol is kapunk egy uj vagott szuper rendezoi valtozatot es mindenki megboldogabb lesz.
    Btw ezt a hirt nem lattam jonni es ez a folytatas otlet egyenlore szamomra meg nagyon idegen erzeseket valt ki, de nezzuk meg mit hoznak ki belole.

  6. A cyberpunknál megörültem, láttam valamit magam előtt, a stúdió előző műveinek listájánál valami eltört bennem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.