Jöhet a Planes, Trains & Automobiles remake?

Csak mert a Paramount aktívan fejleszti. Itthon Repülők, vonatok, autók volt a címe John Hughes komédiájának, amiben Steve Martin és John Candy utazgatott az országban, hogy hazaérjen hálaadásra. Ezt most tényleg nem onnan mondom, hogy örök kedvencem, mert nem annyira kedveltem a filmet sosem, de az előbbi három név közös munkájához minek hozzányúlni?

Oké, az újba a casting: Will Smith és Kevin Hart. Aeysha Carr írja.

10 hozzászólás a “Jöhet a Planes, Trains & Automobiles remake?” bejegyzéshez

  1. Nem szoktam fennakadni a legvadabb újrákon sem, de ez ….. facepalm. Színesbőrű gárdától én még harsány, altesti vígjátékokon kívül nem láttam mást a műfajban, el nem tudom képzelni ezt a filmet színesbőrű szereplőkkel, egyszerűen karakteridegenek.

  2. röviden…..b+!!!!!imádom azt a filmet..mármint lassan azt kell mondani..az eredetit……:(((((((

  3. Uh, de jó a Martin + Candy páros. Én is idén láttam először, de remek film, semmi újat nem fognak tudni kihozni belőle. Grat hozzá előre is.

  4. Elobb utobb jon a Feherek Feketen film amiben ket feher zsaru fekete bogyosnek maszkirozza magat hogg beepuljon valahova…

  5. ez a hangulatkeltés nem kell, fehér színészekkel bejelentve is szar ötlet lenne a projekt, vagy akkor tárt kézzel fogadnátok? egyáltalán nem Will Smith és Kevin Hart itt a baj.

  6. Jajne…. minek? Úgy rémlik tavaly lattuk először. Jópofa volt, de semmi extra, nem értem, miért ilyeneket vesznek elő..majd a Drakula halott és élvezi-nek meg csupasz pisztolynak is nekiugranak?
    Atyám mennyire nincs ötlet idaát…😔

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.