Apróság a DCFanDomeról: Static Shock, Shazam és Aquaman 2

James Wan azt mondja, hogy a hatalmasat kaszáló kalandfilmes Aquaman rossz irány, és a második rész kicsit komorabb lesz, jobban fog reflektálni a jelenlegi világunkra.

Emellett felfedték, hogy Shazam! Fury of the Gods lesz a Shazam! folytatásának címe.

Ezen kívül Reginald Hudlin azt ejtette el, hogy komoly tárgyalások folynak az elektromossággal bánó tini sztorijának, a Static Shocknak az élőszereplős adaptálására.

human
írta
2020. 08. 23. 03:19
megjelenés
6
hozzászolás


6 hozzászólás a “Apróság a DCFanDomeról: Static Shock, Shazam és Aquaman 2” bejegyzéshez

  1. Kíváncsi lennék most stúdiói nyomásra vagy a covid helyzet miatt változtat Wan mert normál esetben ennyi pénzt lapátoló filmre nem látni ilyet rossz irány jelzőt. Kíváncsian várom – oké elfogult is vagyok a rendezővel – de az Aquaman tetszett a legjobban az elmúlt pár év DC-s felhozatalából.

  2. Vízipók bukás lesz így, nem hiszem, hogy propagandafilmre vevők lesznek a nézők.

  3. Pedig az Aquamant pont ezért szerették, mert ehhez a tengeres kalandhoz pont ilyen laza hangsúly kellett. Én meg nem éreztem, hogy ne lenne drámai amikor kellett. Szóval a Warner-DC még mindig nem tudja, hogy milyen szellemiségben, milyen koncepcióval vigye az univerzumát. Milyen meglepő.

  4. Na fasza végre beütötték a jó irány Aquamannel volt benne, kaland, humor, akció. De nem nekik darkos kell… B.ssz.k meg. Arra ott van a Batman. MEg a Supermant is arra az irányba tolták. NEhéz időkben erre van szükség mégtöbb nyomorra, persze. Remélem felsülnek az uj PAtinsonos Batmanjükkel is hátha talán rájönnek hogy nem mindjg azt kell eröltetni. A Marvelba pont az volt a jó hogy a karakterekhez igazjtották a filmeket. Nem minden darkos ha a fene fenét eszik is. Mind1 ez van. Hatlamas siker micsoda bevétel és kritikák de hadjuk legyen ebböl is olyan szemét mint a Batman a Superman ellen volt. Amiből még egy snider cut is jön, mert az ugye mindenképpen jobb lesz. Az Aquamannek maradnia kéne a családi film kategóriába hogy gyerekkel is megnézhessem, nem a darkos próbálom utánozni Nolant mindenáron katba kéne. Aztán persze majd sirnak ha nem hoz nekik annyit a kasszáknál. Na hadjuk, megyek inkább iszom egy sört abból legalább van világos is.

  5. Az Aquaman hangulata konkrétan tökéletes volt, a karakterhez ès az egész világához pontosan ez illik. És ebben a filmben is volt egy kis aktuál politika, amikor Orm az óceánok szennyezéséről beszélt, de azt is eltaláltàk, mert nem volt erőltetett. A film bem hiába hozott annyi pénzt, mindenkinek tetszett ez a világ. De ez is bizonyítja, hogy ezeknek nem csak a pénz számít, hanem a politikai nyomás is. Az agenda mindenek előtt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.