The Batman-előzetes

I’m vengeance

Itt az új Batman. Robert Pattinson lesz Bruce Wayne, Matt Reeves a rendező, és szól a Nirvana. Ezen kívül itt van Riddler, akit ezer éve akarnak a karakter rajongói nagyvászonra is. Az előzetesben kicsit Jokeres hatás.

A történet elvileg Batman 2. évét mutatja majd be, amikor kezdő volt ebben az igazságosztásban, és a fő történet a gothami korrupció körül bonyolódik majd.

A szereplőgárda amúgy durván tömött: Zoë Kravitz, Paul Dano, Jeffrey Wright, John Turturro, Peter Sarsgaard, Barry Keoghan, Jayme Lawson, Andy Serkis és Colin Farrell.

human
írta
2020. 08. 23. 03:33
megjelenés
75
hozzászolás


75 hozzászólás a “The Batman-előzetes” bejegyzéshez

  1. Eddig egyáltalán nem voltam oda Pattinson miatt az új Batmanért, no meg a Nolan trilógia feltette a koronát a témára, de látva az előzetest…. I am officially on the hype train now.

  2. Batman jelmezben iszonyat jó lett.
    Viszont Pattinson Emós Bruce Wayne-je háááát kiábrándító és karakter idegen…
    Muszáj minden filmbe me too mozgalmat bele erőszakolni? :(

    A képi világa szintén kiábrándító… annyira lerí a Nolan másolás … komolyan 2020-ban még itt tartunk hogy nem tudunk elszakadni a a Nolani képi világtól ha Batman-ről van szó?

    Mielőtt bárki nekem esik, am szeretem a képregényfilmeket, és nagyon szeretném hogy jól sikerüljön :)

  3. Batman király, remelem sokat lesz gúnyában, mert azon kívül a hangulatban semmi egyediseg, ez ezerszer látott középszer sajnos eddig. Továbbra is tartom, hogy Reeves nagyon gyenge választás volt, de persze várjuk ki a veget

  4. “Ezen kívül itt van Riddler, akit ezer éve akarnak a karakter rajongói nagyvászonra is.”

    Jó lesz az 25 évnek is ;)

  5. nehéz követni ezt a szuperhősös idővonal dolgot, hogy ki kivel mikor miért mit csinál

  6. Az előzetes nagyon gyenge. Nem szeretem az ilyen 2 másodpercenként összevágott előzeteseket sem, amitől kb. szédülsz, de ez viszont túl lagymatag.
    A történet sem hangzik valami izgalmasan, Batman első évei, remélem a szülei halála épp nem lesz benne…
    Ez ilyen 2020-as, újhullámos, média manipulációs filmnek tűnik, enyhe depresszív hangulattal, ez utóbbi mondjuk benne van a Batman filmekben, de nem így.

  7. 13. Ha 2 eve Batman, es gyerekkent haltak meg a szulei akkor szerinted benne lesz?

    Nem ertem a 2 perc alatt,,filmet temetoket” szerintem jol epitik fel a film korul a hypet es orulok hogy a nolan trilogia is egyre regebbinek szamit, remelhetoleg nem 25 ev mulva is az lesz az erv hogy : nemkell a Batman, Nolan mar megcsinalta

  8. Annyira felesleges megint a denevér.Tonna remek dc karakter van .Ez meg mot látszik semmi újat nem mutat.Kicsit depressziozik egyensúlyoz az erőszak gyilkolás emberság megtartása vonalán-A végét meg tudjuk nem fog gyilkoláűszni..Kibaszott emo szarság…

  9. Lehet ez az ezredik önálló batman film de még így is jobban érdekel mint a ww vagy jl az alapján amit azokból mutattak.

  10. Nem mutat újat ?
    végre egy noir hangolatú, nyomozós Batmant kapunk, nem egy verőgépet akit úgy vernek át néha mintha egy gyerek lenne.

  11. Batman jó. A hangulat is jó. De ennyi. Ezzel a realisztikussággal át estek a ló túloldalára. Riddlerre és Macskanőre rá se lehet ismerni. Jeffrey Wright pedig továbbra is rossz választás James Gordonnak.

  12. Mennyien sírtak, rinyáltak Pattinson miatt… És lám, semmi gond vele. Sőt, tök faszán mutat a csávó. Hangulatra ez pedig szerencsére közelebb áll a Joker filmhez mint az eddigi Batman-ekhez. Földhöz ragadtabb, komorabb, jó lesz ez.

  13. Bruce mint az emo-s Peter Parker a Pókember 3ban. Csak hosszabb hajjal. Ez jutott először eszembe. Szokni kell. A többi dolog mind rendbe van.

  14. Jó lesz ez. Pattinson teljesen jó Batman, ahogy annak idején is gondoltam. Csak maradjon meg sokáig Affleck is közben a DC filmes univerzumban, mert szerintem ő az eddigi legjobb Batman. Külön történetként meg mehet ez a Pattinson-os vonal. Én ezzel így teljesen jól kiegyeznék.

  15. Kevés képregényfilmet szeretek. A Nolan féle verzió etalon nálam ez is tetszik egyenlőre.

  16. Nálam is Nolan az etalon.
    De ez a noir hangulatú Batman jöhet.
    Szerintem Pattinsonnal nem lesz gond, a jelmezt még szokni kell.

  17. Érdekes hogy azt még senki nem is emelte ki hogy Colin Farrell hogy néz már ki Pingvinként… :D

  18. a Nirvanát idáig züllesztették, hogy egy ilyen szar tucatfilmhez adják a zenét
    lassan mosópor reklámban fog feltűnni

  19. Igazából nem hoz lázba. Semmi bajom az előzetessel, de sokkal hatásosabb lenne, ha nem kapnánk ötévente új Batmant.

  20. Nirvana és a kommersz zene? Huh, ezt gondoljátok át.

    Az előzetes remek volt. A legértelmesebb tartalom erről a DC eseményről. Matt Reevesnek nehéz dolga volt, de ahogy a majmoknál megoldotta, itt sem lesz gond. Amit mutattak, az abszolút rendben van eddig.

  21. Nem vártam sokat Pattinson Batmanjetol, de ez még azt isbalulmulta. Egyszerűen komolyan vehetetlen Emo batmanka, lenyalt seroval. Meg a statiszták között is úgy néz ki a amikor a rendőrök között áll, mintha egy egy gyerek beöltözött volna 😂😂

  22. “nem egy verőgépet” a trailer külön lelassít és hosszan bemutat egy verést :) amúgy igazad van, nyomozósabb lesz meg minden, csak furcsa kijelentés volt az előzetes alatt ez a nem verőgép

  23. Watchmen: Nincs mit átgondolni, a Nirvana a valaha vot egyik legnépszerűbb zenekar, még ha alternatív gyökerei is vannak. Legközelebb mi lesz, hogy a Beatles az underground?:D

    Pattinsontól nem féltem, de a Lighthouse után kicsit meglepő az “emós” Beuce Wayne. A film két perc alapján egynek jó lesz, a bvshez képest megváltás de nem egy nolan.

  24. aki Pattinsonban még mindig a nyálas vámpírt látja, az nézze már meg a Good Time-ot vagy a Lighthouse-t.

  25. #37
    Patiszon kijelentette hogy nem fogja szétgyúrni-szteroidozni magát a szerep kedvéért. Amúgy tekintve hogy year 2 a történet, még hihető is hogy nem egy 120 kilós izomtömeg rohangál és ugrál a háztetőkön.

  26. a GQ interjúban mondta amúgy, hogy nem edz túlzottan

    The film studio hired a trainer who left Pattinson with a Bosu ball, a single weight, and a sincere plea to use both, but right now, he says, he’s ignoring her. “I think if you’re working out all the time, you’re part of the problem,” he says, sighing. By “you” he means other actors. “You set a precedent. No one was doing this in the ’70s. Even James Dean—he wasn’t exactly ripped.” He says that back when he was the star of the Twilight franchise, “the one time they told me to take my shirt off, I think they told me to put it back on again.” But Batman is Batman. Pattinson called another actor on the film, Zoë Kravitz, the other day, and she said she was exercising five days a week during their exile from set. Pattinson, well: “Literally, I’m just barely doing anything,” he says, sighing again.

  27. Mitől emos? Mert be van festve a szeme körül feketére? Mert ha ez a rinya tárgya, akkor szerintem is mekkora szar, hogy itt arra is ügyelnek, hogy értelme legyen, hogy ha felveszi a maszkot, akkor ne lógjon ki a szeménél, hanem egyben legyen full fekete. Ha jól emlékszem, akkor az eddigi egyik Batman filmben sem foglalkoztak ezzel, hanem a képzeletre volt ez bízva.

  28. Ugyan már human, biztos tudod, hogy Pattinson szereti ugratni a műsorvezetőket meg az interjúztatókat. Híres erről. Ez a GQ interjú is ilyen. Persze nem fog mindennap 8 órákat edzeni, de nem tudom elképzelni, hogy semmit ne csináljon – ugyanis köti a szerződése, amelyben gondolom az utolsó részletig le van fixálva, hogy mit egyen, mit edzen, hogy kell kinéznie.

  29. 41: A többieket nem tudom mire gondoltak, de nekem egyáltalán nem Batmanként hanem Bruce Wayneként tűnik annak, valahogy olyan “sima” a képe melankolikus tekintettel, plusz a haj, de nem is a szubkulturális értelemben hanem, hogy úgy búvalbaszott, hogy közben hiányzik az előre nyilatkozott őrület és/vagy playboy álarc, de persze ez csak néhány snitt alapján, a kész filmben lehet teljesen más lesz az általános kisugárzása.

    Állítólag azóta kiderült, hogy valójában edzett, ezzel is csak az újságírókat szivatta, mintahogy kb az összes nyilatkozatával.

  30. Pattinson kb szét trollkodta a GQ interjúját, többek között ezzel “a nem gyúrok mert james dean se gyúrt” mondatával. Múltkor olvastam egy későbbi interjúban ahol a napi edzéstervét mondta el.

    A trailer iszonyat erős, kissé nyomasztó. Engem ezzel a noir-os hangulattal meg lehet venni. Nem tudok és ne is akarok belekötni. A film is legyen ilyen. Colin Farrell pingvin maszkja pedig brutál.

  31. Megjött emo Tobbey Maguire kihívója :D A Jim Gordon casting katasztrófa, a Riddler meg azt hitte, hogy ő lesz az új Kevin Spacey a Hetedikből, de tévedett. Nekem ez nem tetszik, de azért remélem talán jól fog elsülni.

  32. Batman mindig is egy számító stratéga volt, akinek a pótterv helyett is van terve és nem egy edge lord deppis gyerek, ‘ha beszólsz agyonverlek’ mentalitással. Csórikám annyit kérdezett, hogy ki a franc vagy, erre emo srác agyhalottra verte. Bruh

  33. Tok jo. Azt hittem a 70-es/80-as evekben jatszodik, aztan erre elovette valamelyik szereplo a mobilt. Szerintem illet volna ehhez a hangulathoz ha nem a jelenben jatszodik.

  34. Egy kitalált világban játszódik és te a mobiltelefonon vagy fennakadva? Szúúúszááá!

  35. Nem vagyok fennakadva. Azt mondtam, hogy illett volna a 70/80-as evek ehhez, mint ahogy a Joker se napjainkban jatszodik. De amugy tok jo a trailer. Ezzel kezdtem. Olvasd mar el amire valaszolsz.

  36. Az Uratok.
    “Csórikám annyit kérdezett, hogy ki a franc vagy, erre emo srác agyhalottra verte.” Azt kifelejtetted, hogy a kérdés után rögtön neki támadt egy ütővel. BAtman naná, hogy szarrá veri. Bale vagy Affleck nem verte szarrá a bűnözőket ilyen után? De.

  37. 48. “‘ha beszólsz agyonverlek’ mentalitással. Csórikám annyit kérdezett, hogy ki a franc vagy, erre emo srác agyhalottra verte. Bruh”

    wow, a te képernyődön nem a rosszfiú ütött elöször?

  38. megeloztek : D mindegy, ott a lenyeg egyebkent a hisztiben.. “srác” igen, bar itt még egy srac, aki nem ugy szocializalodott, mint az atlag tinik

    emos, lenyalt a haja, metoo mozgalom… komolyan, olyan faszsagokba tudtok belekotni, meg hulyesegeket mondani, hogy az nem igaz. nem tett jot a karanten sokaknal ugy latszik. ez a wayne meg egy kolok, akinek a szeme lattara oltek meg a szuleit, bocs, hogy nem hypebeast stilben tolja.

    amugy annyira nem csigazott fel, csak a faszsagaitok bantoak

  39. Igen, a fazon ütött először. Akkor a már ártalmatlanított, földön fekvő ájult fejét jogos szétzúzni?

  40. @Az Uratok

    Az esti új, valamint az eddigi infók alapján ez ennek a Batmannek még csak a 2. aktív éve. Ahogy elmondták, a sztori szerint még korai fázisban, kvázi kialakítás alatt van ez az egész perszóna és Matt Reeves kommentjei alapján “nem is igazán működik neki úgy, ahogy szeretné”. Azt is megerősítették, hogy mivel még fiatal mind emberként, mind Batmanként, nagyon erősen tombol benne a düh, amit a szülei elvesztése miatt érez.

    Ezekkel szerintem eléggé összhangban van, hogy agyonveri azt a csávót. Igen, Batman karakteréről nekem is azok a jegyek jutnak eszembe, amiket te is felsoroltál, de nem csettintésre válik valaki ilyenné, a felvázolt settingben pedig ez a viselkedés teljességgel megalapozott és érthető is. A “világ legjobb detektív/stratéga” plecsniért azért küzdeni kell és ki kell érdemelni. Nyilván vannak olyan sztorik, ahol már a karakter ebben a fázisban tart, itt viszont úgy döntöttek a készítők, hogy még nagyon nem.

    Ha a döntés nem tetszik szubjektív preferenciák miatt, az persze totál rendben van, de a készítők által kijelölt irányba teljesen beleillik ez a cselekedet a karakter szempontjából. (Személyes, én kifejezetten örülök neki, mert így több potenciál van a karakterfejlődésre.)

  41. Nekem abszolút a korai batman filmek hangulata ugrott be, amik gyerekként meghatározóak voltak. Nekem ez így kezdetnek jó, a black gordon nekem nem jön át, a filmet várom. Remélem a JL is újult erőre kap és Batfleck is marad valahogy az univerzumban, mert az a karakter iszonyat jó.

  42. Mikor meghallottam, hogy Robert P. lesz az uj Batman, azt kepzeltem, hogy majd valami nevetseges, minosithetetlen filmet fognak elenk vagni. de nagyot tevedtem!!!! Mar most megneznem! ketszer.

  43. de hát a posztan is benne volt, hogy 2. év és kezdő :) tudom, hogy utáltok, de azért na

  44. Tényleg bántó néhány f@szság akarom írni gondolat :D mi baj pl a Gordon castinggel? Jeffrey Wright nem egy rossz színész, így írtok róla mintha Meg Ryan lenne.:D Én sokkal jobban félek Pattinsontól. Lehet, hogy tehetséges, és már nem egyszer bizonyított, de egyszerűen van a fizimiskájában valami, amivel nem tudok szimpatizálni, ez van..talán most csütörtökön javít az átlagán a Tenettel.:)
    Vagy miért baj, hogy 1x-2x elgurul a bőregér gyógyszere? Az, hogy kezdetben (teljesen érthetően) dühkezelési problémákkal küzd és esetleg a film végére maga mögött tudja hagyni, tökjó kis karakterfejlődési alapanyag tud kerekedni belőle.

    Tetszik a noir-os, nyomozós vonal. Nekem elsőre a Brandon Lee féle holló ugrott be róla. Nem rossz ez, majd akkor török pálcát Reeves felett, ha láttam a kész terméket. Részemről eddig a Cloverfield óta nincs baj a munkáival.

    Elképesztő amúgy, hogy Colin hogy néz ki:D atyaúisten..

  45. Blady

    Nem kell, hogy maga mögött hagyja a dühkezelési problémáit. Ez a karakter nagyon fontos eleme, a suicid hajlam mellett. Bruce Wayne egy egy beteg ember, ha a denevér jelmezből nem tűnt volna fel.

    Gordon castinggal meg az a baj, hogy Jim skót…., nem emlékszem melyik skót klán állt feketékből.

    Pattinson meg mindegy mennyire jó színész, nekem se hihető batman. Eddig csak gáznak gondoltam de trailer után már viccesnek is.

  46. 60. “Végre egy értelmes komment.”

    wow, mint valami aldozat, mikozben nem sokkal jarultal hozza te sem : D namindegy.

    meglep, hogy mennyire kevesen tartunk a rendezotol, akinek a majmos filmjein latszott, hogy valami buzinagy epikussag szeretne lenni, de vegul egy kellemes, szombat delutani atlag matine lett a film+on.

  47. Te jo eg ki megy itt :D

    3 centinel hosszabb haj = emo
    Nem vigyorgo foszereplo = depis emos
    Batman lever valakit = Akkor a már ártalmatlanított, földön fekvő ájult fejét jogos szétzúzni?

    Amugy hosszabb hajert meg maszk alatt viselt sminkert emozni olyan mintha Pattinsont egy 2008as karakterehez kapcsolnank azota is … na varjatok csak

  48. Szerintem ez egy elég hangulatos trailer lett, nekem a zeneválasztás is adja. Első ránézésre jól néz ki a film. Nem ismervén a képregényeket, engem nem zavar a casting, kíváncsi vagyok Pattinson mit hoz ki a szerepből, bár bevallom nekem is kicsit emos a fizimiskája, de nyitott vagyok.

  49. lordboxi,

    “Nem kell, hogy maga mögött hagyja a dühkezelési problémáit. Ez a karakter nagyon fontos eleme, a suicid hajlam mellett. Bruce Wayne egy egy beteg ember, ha a denevér jelmezből nem tűnt volna fel.”

    Ezzel csak annyiban nem értek egyet, (azzal igen, hogy icipicit hibbant az ürge:D), de valamit csak fejlődik, különben nem egy egyszemélyes hadsereget fejlesztene ki mindenféle kütyüvel, hanem a viccosztályon csapkodná a fejét a falba, de aláírom, a képregényt nem ismerem, csak a filmeket.

    Az hogy Jim skót..ciki(?), de én ezt se tudtam és van egy olyan érzésem, hogy a film iránt érdeklődök 75%-a nem tudja, így nekik, – amíg nem nő játssza:D – vélhetően és remélhetőleg édes mindegy, hogy fekete vagy fehér-e a karaktert megszemélyesítő színész.

    Én momentán sokkal jobban félek attól, hogy Pattinson szétbarmolja a Tenetet.. (ezúton is bocsánat a félig offért)

  50. Ettől most nem dobtam akkora hátast, de szem előtt tartottam azt is, hogy a film elv még forog, és ez csupán ,,kedvcsináló” volt. Mindenképp várós és moziban nézős! Kövezettek meg érte, de nekem sem jön át ez a hosszú hajú, enyhén emos beütésű Mr. Wayne. Szerintem jobban állt volna Pattinsonnak kb. a Bale-féle filmekben látott frizura. Mikor a trailer végén lehúzza a maszkot, és látszódik a festékes arca, volt egy olyan benyomásom hogy Robert inkább Nightwingnek lett volna tökéletes casting. Az a fizimiska engem legalábbis arra a karakterre emlékeztetett. Azonban nem akarom csupán a haja alapján előre leírni(pláne hogy kb. össz fél percig láthattuk így), ha egy parádés Batman/Bruce alakítást látunk, a kutyát nem fogja ez az apróság zavarni. Kicsit húztam a szám a fekete Gordonon, mikor bejelentették. Igaz, keveset láttam belőle, de ez nekem szimpatikus volt. Szerintem jó lesz a szerepben Bernard, csak nehogy az legyen a film vègi csavar, hogy mindenki robot és a story a Westworld DC/Gotham City park komplexumában játszódottXD

  51. 68.

    Igen a képregényekben sokkal jobban kijön, hogy hibbant. A saját robinjai se tudják elviselni. Nekem inkább ez hiányzott eddig a filmekből, hogy bemutassák, nem sokkal másabb mint akiket üldöz, épp egy hajszál választja el. Ugye ezen akarja Joker meg Kalapos mindig átlökni.

  52. A magam részéről óvatosan örvendezkedek,szóval várjuk csak ki a végét! Ha megvolt a permier akkor lesz biztos,hogy sikerült-e valami újat és maradandót alkotni,vaaaagy folytatódik a 21. századi filmes “lejtmenet”!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.