Bear Grylls és a túlélés

Ismét filmekből mond pár dolgot olyan jelenetekről, ahol karakterek próbálnak túlélni.

A The Grey is előkerül.

human
írta
2020. 09. 06. 11:11
megjelenés
12
hozzászolás


12 hozzászólás a “Bear Grylls és a túlélés” bejegyzéshez

  1. Csak az a vicc, hogy Bear Grylls és az egész túlélős műsora egy megjátszott szar, de egész hihetőnek van beállítva.

  2. értem h ez izzott benned, de jó tanácsokat mond a műsorában, vagy kamukat? a fenti videóhoz ez a kérdés számít, nem az, hogy miképp forgatott túlélésről sorozatot. fenti filmekben sem igazi medve elől futnak, pedig úgy van beállítva, mintha Hopkins ezt tenné.

  3. tényleg esküdni mertem volna, hogy ilyen kommentek várnak itt xd
    ha nem sodorja magát életveszélybe egy tv műsor kedvéért, akkor máris egy kókler bohóc. honnan tudna bármit a túlélésről, mikor egy út mellett megy át azon a hú de veszélyes szikla híd izén. viccnek is rossz…

  4. SZSZFilm: de hát pont ezt mondta, tisztán látszik a szövegéből, hogy látta ezt a videót és velem ért egyet, miszerint attól, hogy a tévésorozathoz nem hozta életveszélybe magát, még nem biztos, hogy hülyeségeket mond. Ahogy ott fenn felvetettem.

  5. bár tévesen én is azt gondoltam, hogy nyilvánvaló, de igen, #teamhuman vagyok. brühühüü. bear egy nagy büdös csaló!

  6. Ő tanít, egy mesét elmesélve. Attól még, hogy ott a McDonalds a sarkon, ugyanúgy megmutatja, hogyan kell megsütni és megenni a Jávorszarvasszemet, és ezt nem azért csinálja, mert elhiteti velünk, hogy éhhalál küszöbén van, hanem megmutatja, hogy egy ilyen szituációban ilyen megoldás is létezik.
    Mások csak dumálnak róla, ő megmutatja, hogy meg lehet enni, mégis ő a kamu.
    Én szeretem, mert a tudása az fenomenális és persze a TVre csal, de el tudom hinni róla, hogy túl tud élni a természetben.
    (és ezt azért merem írni, mert én is csináltam már túlélő túrákat, ahol magad kellett építeni a menedékhelyet, magad kellett átszűrni a vizet és egy hétig tűzön kellett csinálni az ételeket)

  7. Ez az egész “Bear Grylls kamu” dolog onnan származik, amikor az emberek még nem voltak tisztában azzal teljes mértékben, hogy hogyan készül a tévé. Hogy mást ne mondjak basszus, van ott többek között egy komplett tévés stáb kameramanokkal, hangrögzítőkkel, világosítókkal, producerekkel, asszisztensekkel, stb. Ők is kígyóvért isznak, gilisztát esznek, csiholják az elektromosságot, hogy elkészülhessen a műsor egy Csendes-óceáni lakatlan szigeten, pl.? Vagy az áthidalandó szakadéknak tényleg 600 km-re kell lennie bármilyen civilizációtól, hogy hihető legyen?

    Ennél mondok jobbat: a Tom Cruise is totál kamu, hiszen látszik a forgatási felvételeken, hogy kötéllel volt rögzítve a repülőhöz. De gáz…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.