Készül a My Son remake

Egy francia thrillerről van szó, aminek az amerikai változatába James McAvoy & Claire Foy érkezett főszerepbe. Viszont az eredetiért felelős Christian Carion rendezi ezt is, szóval csak új közönséget akar elérni vele az amerikai színészekkel.

McAvoy fia eltűnik, és a férfi útja a válaszok keresése közben ex-feleségéhez vezetnek. A különlegesség: McAvoy karakterét egy rejtély homályosítja el, így a színész nem kap forgatókönyvet, csak nagyjából tudja mit és kit alakít, improvizálnia kell majd a jelenetekben, ahol mindenki más megírt sztorival dolgozik.

human
írta
2020. 10. 06. 03:30
megjelenés
8
hozzászolás


8 hozzászólás a “Készül a My Son remake” bejegyzéshez

  1. Ez érdekesen hangzik, mármint a Twist, ilyenen én is szívesen részt vennék, de szerintem ez élőben üt csak, mert ha már többször felveszik, megvágják, akkor úgy is irányítva lesz. De az ötlet jó

  2. Érdekes koncepció, kíváncsi vagyok mennyire fog átjönni majd ez McAvoy játékán.

  3. Jó lesz ez. McAvoy remek színész. Az utolsó skót király, Mocsok, Transz, mindben jól teljesített de engem a Széttörvében győzött meg, parádés volt, ha ő nincs az a film bukta lenne.

  4. “parádés volt, ha ő nincs az a film bukta lenne.” így vagyok a Transszal:D imádom azt a filmet, de nélküle nem lenne annyira jó.
    Jó kis kihívás lesz ez neki. Nagyon kíváncsi vagyok. No meghát Ms Foyt is kedvelem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.