Kecsap: The Others, Coming 2 America, Dollhouse, Caste: The Origins of Our Discontents, Moonfall, Black Adam, Static Shock, Calico Joe, Doctor Strange in the Multiverse of Madness

Hatalmas GQ cikk Chalametről.

A The Others remake az Universal stúdiónál kötött ki, még csak producerek vannak, de A-listásokkal tervezik feltölteni a filmet, szóval ismét nagyobb név szerepelhet majd benne.

A Variety szerint az Amazon 125 milliós ajánlattal ment a Coming 2 America filmért. Ugye Eddie Murphy visszatért benne, de hihetetlennek tűnik, hogy ennyit érjen egy 30 éves komédia folytatása.

Jöhet a Dollhouse? Mi? Selena Gomez lesz a főszereplője a Michael Paisley által írt forgatókönyvből készülő filmnek, ami a New York-i divatvilág elitjében játszódó pszichológiai thriller a Black Swan szellemében.

A Caste: The Origins of Our Discontents regény feldolgozását Ana DuVernay rendezi a netflixnél. A bestseller annak krónikája, hogy miképp hat az életünkre a társadalom felosztása, a felmenőink származása.

Stanley Tucci és John Bradley is beugrik Emmerich új katasztrófafilmjébe, a Moonfallba, amiben a Hold zuhan a Föld felé.

Sarah Shahi is jön a Rockos Black Adam filmbe.

Michael B. Jordan producerkedésre adja a felét, a Warner/DC-nek készülő Static Shock filmet egyengeti, ami egy fekete szuperhősről szól. A főszereplőt még nem tudni, csak a színész mindenképp támogatni akarja a hasonló történeteket.

John Grisham könyvének, a Calico Joe-nak az adaptációját valószínűleg George Clooney rendezi majd. Egy baseball sztárról, és az arna felnéző fiúról szól.

Xochitl Gomez is érkezik a Doctor Strange in the Multiverse of Madnessbe

3 hozzászólás a “Kecsap: The Others, Coming 2 America, Dollhouse, Caste: The Origins of Our Discontents, Moonfall, Black Adam, Static Shock, Calico Joe, Doctor Strange in the Multiverse of Madness” bejegyzéshez

  1. The Others remake-nek úgy lenne értelme, ha kitalálnak valami más csavart, egyébként oda a meglepi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.