Tegnap felröppent a pletyka, hogy a No Time to Die-t árulják streaming szolgáltatóknak

A Bloomberg azt állította, hogy az MGM megpróbálta eladni Bond filmet az Apple és Netflix szogáltatóknak, méghozzá több száz millióért. 500+ a szám ha jól látom. El nem tudom képzelni, hogy bárkinek érjen ennyit ez a film.

Erre ma az EW azzal jött, hogy az MGM szóvivője szerint erről szó sincs, a film jön mozikba 2021 áprilisában. Jó, a dátum gondolom kérdéses majd, de a mozis forgalmazást tervezik továbbra is.

Amúgy vicces, mert a “not commenting” az egyben kommentálja is mégis:

We are not commenting on the rumor. The film is not for sale. The movie will release in April 2021 in theaters.

a spokesperson for MGM

11 hozzászólás a “Tegnap felröppent a pletyka, hogy a No Time to Die-t árulják streaming szolgáltatóknak” bejegyzéshez

  1. Hahh, simán lehet, hogy megpróbálták, kaptak egy jó nagy “Hell no!” választ, aztán most vissza a moziba, nem történt semmi, kérjük oszoljanak. XD

  2. Ha olyan lennék, mint egy Bond villain, akkor megvenném a film forgalmazásának jogát, aztán nem mutatnám be soha.

  3. 5-600 millió? Költségvetés 3-4-szerese. Biztos bepróbalkoztak, örülök hogy nem jött össze nekik. Igen foss precedenst teremthetett volna.

  4. Ezek is gondolnak mindenre ezért én elhiszem, hogy akár megtörténhet a megkeresés. Amíg be nem mutatnak ilyen nagy A listás filmeket….csak híreznek velük meg promók, új reklámok, plakátok, előzetesek összeállítása, folyamatosan fejben tartása” csak még plusz pénzek azok után, hogy már kész a film.
    Mire egyszer eljut valamikor a bemutatóig a film addig és akkor meg úgyse az lesz, hogy úgy mennek a népek moziba mint régen. Ugyanúgy majd “félnek” az emberek. Nem lesz itt már úgyse olyan bevétel mintha semmi nem történt volna.
    Ha egyik napról a másikra elvágnák a víroshisztit se állna be a világ a régibe még sokáig.
    Meg kell próbálni vmi mást is valahogy bemutatni és pénzt szedni belőle.

  5. ez lenne az új box office majd pár év múlva, hogy melyik filmet mennyiért sikerül eladni streaming szolgáltatónak egy nyilván licit után?

    500 millió tisztán a stúdiónak, azért ennyi még covid nélkül sem valószínű, hogy becsorogna, úgyhogy megértem őket (habár akkor még későbbi alternatív, nem mozis bevételektől eleshetnének)

  6. Én max olyat tudnék elképzelni, hogy gyártási ktg-n eladják, aztán minden egyes megnézés után X cent visszacsorog.

  7. szerintem még nem adtak olyan filmet a moziban, ami igazán bevonzaná az embereket. Tenet, főleg a korai vegyes kritikák után nem biztos, hogy a mérce, mit lehet kihozni moziból. Ha az tudott 320-at világszerte akkor szerintem a duplája is kihúzható. Igaz, azóta romlott csak a helyzet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.