Happiest Season-előzetes: Kristen Stewart karácsonyozik

Vagyis inkább úgy mondom, hogy a Hulu soksztáros ünnepi filmje jön november végén, amiben Kristen Stewart az egyik főszereplő. Egy leszbikus csajt alakít, aki meglátogatja szerelme családját az ünnepekkor. A problémák gyökere pedig az, hogy otthon nem tudnak lányuk kapcsolatáról.

Lehetne jót mondani, de igazából tényleg a soksztáros tipikus darab, kb. ugyanaz süt belőle mint “zsánertársaiból”.

5 hozzászólás a “Happiest Season-előzetes: Kristen Stewart karácsonyozik” bejegyzéshez

  1. Kristen Stewart kva gyenge színésznő, egy nulla, nem is értem miért erőltetik még, hisz anyagilag se hozhat szinte sokat a stúdióknak. Amúgy meg ez a film nem néz ki “soksztáros”-nak. Ismerem én is ezeket a színészeket, de az egész stáblistáról egy névre se mondanám, hogy sztár.

  2. ehm, nyilván az ismert arcok = soksztáros zsáner, csak nyilván itt kevesebb pénzből, de igazából még sem kilógó, pl egy Valentin Nap vagy The Family Stone mellett.
    De ha konkrétan belemegyünk:
    Alison Brie csomó filmben volt, Mackenzie Davis a Terminátorban, Kristen Stewart több blockbusterben és művészfilmben, Aubrey Plaza nagyobb vígjátékban és sok kisebb filmben.

  3. Nekem ezek igazi sorozatszínésznők :) Alison Brie a kedvencem a listából (Mad Men!), Mackenzie Davis (Black Mirror), Abrey Plaza (Városfejlesztési osztály). Végül is, OK. Valamiért nekem a soksztáros karácsonyi vígjátékról az “Love Actually” meg a “Holiday” ugrik be, de igazad van, ez is belefér.

  4. blade: viccelsz, de Dórikánk azt is el akarja érni, hogy minden filmre és sorozatra tegyenek jelzést, amiben melegek vannak.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.