Jöhet a harmadik Quiet Place?

Ugye a 2. részt még várjuk, a világjárvány miatt elmaradt, de már kezdik a harmadik fejlesztését. Sőt, 2022-ben moziba is akarják majd küldeni.

Jeff Nichols (Mud, Loving) írja és rendezi majd, elvileg John Krasinski ötletéből. Sztoriról még semmi.

14 hozzászólás a “Jöhet a harmadik Quiet Place?” bejegyzéshez

  1. Csak én érzem úgy, hogy ebben a filmben/koncepcióban nincs ekkora kraft, hogy egész franchise-t fel lehessen rá húzni?
    Ok, hogy 1 filmre megfelelően működött az ötlet (bár én nagyon nem tudtam elsiklani a következetlenségei és hülyeségei fölött), de hogy az anyagai siker miatt egy több filmes franchise-a bővítsék, számomra iszonyatosan erőltetett.
    Persze így is meg fogják nézni egy csomóan, de azt érzem, hogy most minden stúdió minden sikeres filmjéből megpróbál franchise-t faragni (a marvel, star wars, harry potter filmes univerzumokat követve), akár van az alapkoncepcióban filmes univerzumra való nafta, akár nem.
    Értem én, hogy a jelen (és a jövő?) a filmes univerzum/franchise építés, de jó lenne ezeket valódi, épkézláb alapokra építeni, szerintem csomó könyvsorozat van, ami megvalósításra vár, ahelyett hogy 1 sikeres filmből próbálnának kiizzadni valami univerzumépítést.
    De mit tudhatok én, aki a Fast&Furious franchise-t a mai napig nem érti, hogy működhet és lehet ilyen sikeres :D

  2. Endymion: Mivel nem láttuk a 2. részt így nem tudjuk, hogy mennyi van ebben még.

    Engem érdekel, kifejezetten tetszett az első rész, persze bele lehet kötni.

    Fast&Furioust kiváló alkalom lenne lezárni egy extra jelenettel a következő részben, hogy a Covid miatt kijárási tilalom van így Diesel és a többiek otthon csücsülnek és csak tuningolnak na meg nagyokat zabálnak a családdal.

  3. Ezeket a filmeket ennyi erővel akár maszkban is forgathatták volna. Hisz úgy sincs benne beszéd :D

    Kár hogy az olyan filmeket mint a district 9 vagy a cloverfield nem folytatják :(

  4. próbálok most gondolni egy horror filmre, ami olcsó volt, igencsak sikeres és nem csináltak neki rengeteg folytatást.

    Biztos van, de nem jut eszembe most egy sem. Olyat, amiből annyi folytatást csináltak, hogy már nem győztük számolni tudnék sokat mondani.

  5. Raylot:

    A Mátrix újratöltve és a Forradalmak is egy trilógia második és harmadik része, amiket egy évben, 2003 májusában, majd novemberében mutatták be.

  6. “Csak én érzem úgy, hogy ebben a filmben/koncepcióban nincs ekkora kraft, hogy egész franchise-t fel lehessen rá húzni?”

    Halloween, Péntek13, Elm utca, Fűrész stb? :) 8 és 13 közötti részekkel, mégsem lesz végük.

    Amúgy ezt nem cinikusan írom, mert ahogy elolvastam én is pont erre gondoltam, hogy ebben mennyi lehet és a válasz – sok. Az első részben szinte semmit nem tudtunk meg az egész apokalipszisről:

    1. fel lehet tárni, hogy mi történt
    2. bármikor be lehet mutatni más családot
    3. egzotikus izgalmas helyszínre kerülni
    4. össze lehet fogni ellenük és hatalmas csatát játszani
    5. a tizedik rész után meg kimenni az űrbe és a saját bolygójukon aprítani őket – összekötni a Starship Trooperssel.

  7. Így látatlanban várós, az első részt nagyon szerettem, de inkább nézném már a másodikat. Igazából abból fog kiderülni, hogy elbír-e a hátán ez a sztori egy sorozatot. Szerintem max úgy, ha behozzák az ember-embernek farkasa szálat, mint a Walking Deadben. Az előzetesek alapján a 2 már kicsit errefelé kanyarodik.

    Egyébként ez egy tök fura hatása a járványnak, hogy a stúdiók kb. a fióknak gyártják a filmeket, mert bemutatni nem tudják (zárt mozik miatt) vagy akarják (streamre nem küldenek nagyokat), de közben meg már dolgoznak a következő részeken, amit szintén majd valamikor esetleg bemutatnak. Mire vége lesz a vírusnak (ha egyáltalán), kb ott tartunk, hogy lesz dobozban egyszerre vagy 10 marvel film, 4-5 DC, ezek szerint 2 Quiet place, meg még egy csomó másik. Hirtelen lesz 2-3 évnyi mozipremier? Hetente új Blockbuster?

  8. “Szerintem max úgy, ha behozzák az ember-embernek farkasa szálat, mint a Walking Deadben.”

    a 2. részben már ez lesz a trailer alapján.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.