18 hozzászólás a “A Wonder Woman 1984 fullextrás lesz az HBO Max-on” bejegyzéshez

  1. @Puffin: pont ezt akartam írni, hogy leírva de szépen is hangzik, aztán mikor megjeleníted a tévéden, azért mégsem az igazi

    Viszont, ha a forrás jobb, mint eddig, akkor valamennyire a kép is az lesz. Nyilván nem kell csodákat várni, de egyébként ezt a filmet eladni se nagyon kell. Rohadt sokan kíváncsiak rá.

  2. Baromi kíváncsi vagyok ez mennyire fogja megdobni az HBO Max számokat. Lényegében ekkora blockbustert egyik streaming se rakott még fel. És itt nem a költségvetésre gondolok, Mulan is 200 körül volt, hanem ennek van egy 1 milliárdos bevételű első, része plusz két másik nagyobb moziból is ismerik a karaktert (élőszereplős megvalósítás szempontjából).

  3. Most jól beígérem elsőre, hogy a régi, rossz hangszórójú CRT tévémen fogom nézni video kazettáról :D

  4. Pedig mekkora feeling lehetne ha már WW84 a címe hogy régi 4:3-as képarányban adnák ki sima SD minőségben. :D

  5. Olyan jó, hogy mindenkinek hiper-szuper 4K-s tévéje van… Úgy csináltok, mintha legalábbis kamerás változatban jönne a film. Biztos valamivel jobb lenne a bluray képe, de nehogy már egy film ne legyen elég 1080p-ben.

  6. nem lesz itthon fenn streamingen, így biztos nem lesz szinkron. kivéve ha moziba nézed meg, mert véletlenül nyitva lesznek a mozik.

  7. Én kibekkelem, hogy moziban nézzem meg. Ha meg nem nyitnak ki a mozik tavasszal (mert pl csődbe mennek), akkor majd jön az alapítványi változat.
    De egy ilyen filmet nem a nappalimban akarok “élvezni”, hanem nagyvásznon dübörögve.

  8. @10. Hegeman: Én se bírom ezt a sznob hozzáállást, de az 1080p nekem is kevés a 3m-re lévő 65″-es TV-men. A 4k viszont már teljesen korrekt.

  9. Nem értem mi a gond. Ez nem sznob hozzáállás. Csupán kiröhögtük a fenti marketing bullshitet, mert hidd el, nincs 4K tv-m, de ha lenne is, az tuti, hogy nem tudná megjeleníteni úgy, ahogy le van ott írva.

    Ezt aki beveszi az nem látott igazi 4K tartalmat. Brutál sávszélesség meg stabil szerver kéne hozzá (ami küldi), hogy 4K-ban streamelj egy filmet. Teljes értékűen. Szóval ez csak PR-fogás, semmi több.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.