A Morbius új előzetese, tv spotja

Most nem akarom ekézni, de Leto tényleg nem akart megtanulni 4 mondatot? Az új trailer intrójában soronként a súgógépre néz, csak ugye otthon nincs neki rendes, így nagyon látszik.

A lényeg, hogy a Sony keményen tartja 2021-et, amikor jön a vérbetegségét gyógyító csávó, aki a közben vámpírrá válik.

9 hozzászólás a “A Morbius új előzetese, tv spotja” bejegyzéshez

  1. nem kell ekézni, mert lehet, hogy neki is az a felirat futott, amit mi látunk. akkor meg egész jól tud japánul…

  2. Szerintem meg vagy telefonra vagy webcam-re mondja es hol magat nezi a kepernyon hol meg a kameraba nez ami a kepernyo felett van. Probaljatok ki telefonon milyen mas foto lesz abbol ha magadat nezed a kepen vagy a kameraba nezel bele.

  3. Azért a védelmében, az ilyen hirtelen szerepléseket sokszor csak két perccel a videó felvétel előtt tudják meg és egyszer olvassák át a szöveget előtte, azt is gyorsan. Szerintem egy interjút adott és akkor kérték meg. Plusz a végén amikor próbál a kamerába nézni, akkor is jobb oldalt a fókusza, szóval szerintem két monitor volt ahol lehet a Zoomon keresztül látta a riporterét.

  4. nem szeretem, amikor ilyenek miatt valaki előre lehúz egy filmet. ettől függetlenül még simán lehet olyan jó, mint a Venom!

  5. Amúgy saját magát nézi gondolom én, laptop/ipad kirakva, vagy a TV vagy bármi, de lényeg hogy nem a képernyő tetején lévő kis kamerába fogsz bámulni szövegelés közben, hanem a képen látható ember szemébe. Ezért néz le fel… Apple dolgozik a cuccon, hogy automatán a kamerára rántja a szemet a progi :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.