Gal Gadot első napja a Batman v Supermanen

Zack Snyder a nemsokára befutó Wonder Woman 1984 mellett kampányolva felidézte Gal Gadot első napját a jelmezben. Már akkor tudta, hogy micsoda casting volt részéről. (Az iPhone rész gondolom a nofilter lenne:)

Gal’s first day on set in the costume July 2014, shot on my iPhone 6. I knew when I cast her back in the fall of 2013 she was not just my Wonder Woman, but a Wonder Woman for the world. So proud of how she’s embodied this character with love & grace. #WW84

4 hozzászólás a “Gal Gadot első napja a Batman v Supermanen” bejegyzéshez

  1. Szerintem kb az egyetlen dolog amiben még a DCEU utálók is egyetértenek a DC legelvakultabb rajongóival az az hogy Snyder remek gárdát verbuvált össze. Épp ezért ciki hogy a durranás helyett csak egy pukkanás lett kb egyelőre a DCEU.

  2. emlékszem amikor még a kiscsaj szar angol kiejtését azzal magyarázta snyder, hogy ez miatt is ő a tökéletes wonder woman, mert thémiszkirai akcentussal beszél vagy valami ilyesféle faszságot hordott össze, azt hittem lefosom bokám, hogy a képregényekben amerikai zászlós bugyiban harcoló amazon a filmben egy kurva szót nem tud normálisan kiejteni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.