A Coming 2 America első előzetese

Eddie Murphy ezer szerepben, és újra Amerikába kell menjen, mert van valami az utódlással. Komolyabban nem hámozható ki a történet az előzetesből, mert inkább arra ment el az idő, hogy a hatalmas színészgárdát mutogassák. Például jön Wesley Snipes! Meg… még páran.

Ennyi alapján nem vagyok benne biztos, hogy az Amazonnak megérte a 125 milliót a film, de nyilván ők jobban tudják, és a minőség másodlagos. És nyilván ez még csak a PG-13 előzetes, és még ebbe is elfért egy Rwanda poén, szóval várjuk ki a végét.

8 hozzászólás a “A Coming 2 America első előzetese” bejegyzéshez

  1. Nagyon nagyon nagyon nagyon szeretném, ha jó lenne, de legalább ennyire nagyon fosok tőle. Nem tudok felidézni a történelemben olyan filmet, ami ennyi évvel az első rész után jó folytatást kapott. Plusz a mai humor egy picit más kategória, mint anno volt. Leslie Jones és Tracy Morgan máris egy rossz ómen nekem. De adja ég, hogy ne legyen igazam és instant klasszikus lesz.

  2. Eddie Murphy már hónapokkal ezelőtt megjegyezte (amikor még mozikba szánták a filmet), hogy a PG-13 korhatárt vették célba.

  3. Minap néztem újra az eredeti (első) filmet, nem hinném, hogy a mai világban Murphy ugyanilyet legyárthatna anélkül, hogy az önkéntes jogvédők és a cancel culture ne döngölné sárba.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.