A Paramount nem adta a Top Gun: Mavericket

Érdekes, hogy a Paramount már eladta a Coming 2 America, The United States vs. Billie Holliday, és a Without Remorse filmeket, talán már The Tomorrow War is elkelt.

Ennek ellenére ugye sem A Quiet Place 2, sem a Top Gun: Maverick nem jutott erre a sorsra. Ezekben valószínűleg egy-egy nagyobb szakítás lehetőségét látják, szemben a már kiárusított darabokkal? A Wall Street Yournal szerint az Apple és a Netflix is érdeklődött Tom Cruise repülős filmjéért. Összegekről nem tudni, pedig érdekes lenne. Mondjuk megértem őket az ajánlatok visszautasításában, mert ki mondaná el Tomnak, hogy streaming premier lesz a filmje…

A Top Gun: Maverick a jelenlegi állás szerint 2021 július 2-án érkezik majd.

human
írta
2021. 01. 23. 03:14
megjelenés
9
hozzászolás


9 hozzászólás a “A Paramount nem adta a Top Gun: Mavericket” bejegyzéshez

  1. Quiet Place 2-nek még jól is tudna állni a streaming, de a Top Gunt teljesen megértem hogy nem adják. Nem tudom mennyi van még Tom bácsi akció karrierjében, de amíg tolja addig nálam ő filmjei moziba menősök, már csak tiszteletből azért ahogyan leforgatják őket.

  2. Remélem a Top Gun már nem lesz csúsztatva ( tudom erősen benne van a pakliban), meg kivételesen azt is, hogy nem adják el egyik streamingnek sem, mert ez a látvány, a kamerahasználat stb. üvölt a nagyvászonért, igazi minőségi darabnak tűnik az előzetesek alapján.

  3. “Quiet Place 2-nek még jól is tudna állni a streaming”

    pont nem, mert otthon ezer dolog terelheti el a figyelmed

  4. 4: ahogy a moziban is. Egy csendre alapuló filmet nem mernék moziban nézni. Már a nonstop popcornzacskó zörgés szétbassza az alap atmoszférát.

  5. @ Bachstein >> Pont ezt akartam írni én is! A nemnormálisok miatt nem járok moziba sajnos… Faxért kell végigpofázni a filmet?

  6. 7. A pofázással szerencsére nem volt bajom, inkább tényleg minden egyéb zaj; motoszkálás, zacskócsörgés, visszafojtott kólás böfögés, stb. Amik egy zajos-hangos filmnél nem zavarnak (annyira), de pl egy Quiet Place esetében fix, hogy itthon fogom megnézni, tényleg nyugiban és csendben, legyen bármi az aktuális helyzet a mozik terén.

  7. Amikor valaki ki egkar nyitni egy zacskó akármit, és a megfelelő pillanatot várja. Közben az egész mozi ugyanezt a feszült pillanatot várja, hogy vége legyen ugyanennek a feszült várakozásnak. “BONCSADMÁNKIAZTAPILÓTAKEKSZET!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.