Diana hercegnő

Nem csak The Crowban éledt fel Princess Diana mostanában, de a elkezdődött a róla szóló Spencer forgatása. A filmet Pablo Larraín rendezi, a főszereplő pedig Kristen Stewart. Igen, ő van ezen a képen. A hercegnő életét dolgozzák majd fel, vagyis azt a hétvégét a 90-es évek elején, amikor eldöntötte, hogy házassága Charles herceggel nem neki való.

human
írta
2021. 01. 27. 19:49
megjelenés
7
hozzászolás


7 hozzászólás a “Diana hercegnő” bejegyzéshez

  1. A haláláig kellene feldolgozni a történetét. Az még érdekesebb lenne.

    Azt is megmernék szellőztetni, hogy esetleg gyilkosság történt?

    Kétlem, pedig nem szokványos a történet, hogy az angol királyság sarja elválik és egy multimilliárdos egyiptomi úriemberrel ápol igen szoros kapcsolatot.

    Dodi Fayed már eljegyezte a hercegnőt.
    Esetleg már babát is várt tőle?

    Az angol királyi családot márpedig nem szennyezheti be egyiptomi vér.

    Persze ez is csak egy felvetés. Mindenesetre feletébb érdekes.

  2. Örülök, hogy Pablo Larraín dolgozza fel a sztorit és nem a britektől az egyik híresebb rendező. Egy kívülálló nézőpontja mindig jól jön az ilyen ismert történeteknél. A Jackie-t is pont ezért szerettem.

  3. először facebook hírfolyamon jött szembe velem a kép, szinte kiléptem a hajam alól, elsőre hirtelen azt hittem, az eredeti Diana, nagyon durva.
    Nemcsak a halála volt érdekes ha lehet ilyet írni, az az interjú is nagy port kavart, amit stikában adott, imádtam:D hu én nagyon kíváncsi vagyok. Múltkor a Naomi Wattsosba futottam bele, de valahogy nem jött át a játéka, talán most Kristennek összejön

  4. Az arckaraktere nagyon hasonlít. Ezeknél az életrajzi filmeknél én rátolnék még a színész arcára egy kis deepfake maszkot, csak annyit, hogy ne legyen észervehető, de már az eredeti személy is kicsit jobban átsüssön. Nem értem miért nem használják ezt még profi produkciók, sokkal jobbak az amatőr filmecskék még a tiktokon is, mint pl. a Mandalorianban – SPOILER ha nem láttad ne olvasd tovább – a második évad végén megjelenő Ős-SW szereplő.

  5. A sorozatban szerpelt csajhoz képest a kanyarban sincs. Ráadásul a mindig látszódó kis elülső nyuszifogait el kellene tüntetni hogy hasonlítson.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.