A Coming 2 America új előzetese

Most már tisztábban látszik, hogy miképp lesz kifordítva az első rész: a fiúörököst kell beilleszteni az otthoni, zamundai helyzetbe, ahol épp katonai puccsot szervez Wesley Snipes.

A humort még mindig nem látom Eddie Murphy klasszikus filmjének idei folytatásában, ami PG-13 besorolással bír.

13 hozzászólás a “A Coming 2 America új előzetese” bejegyzéshez

  1. Az első előzetes alapján volt még bennem egy kis remény, hogy jó lesz, de ez… ez alapján sajnos eléggé elment a kedvem tőle… Persze naív voltam, hogy az első rész naív báját sikerül majd megtartani.

  2. Benne van Szexis csokoládé. Ezért plusz pont. Amúgy ebből az ajánlóból sem derült ki, hogy ez most milyen is lesz.

  3. Marha gyenge munkát végez az előzetes abból a szempontból, hogy eladja a filmet. Már ez a több, mint 2 perc is unalmas volt.

  4. Már most borítékolható, hogy a legvégén úgyis a legidősebb lánya ül fel a trónra.

  5. Ezt talán még egy jó szinkron se mentené meg.

    A “legjobb” az az új score, “Amma king ammma king…”

    Hogy lehet, hogy az ember titkon még ilyenkor is reménykedik, hogy csak kisül valami jó ebből…

  6. Huhh, 30 év alatt sokat változott a világ és lám milyen irányba… Ez csak egy újabb tökátlagos, feketéknek készített komédiának tűnik – talán direkt kihagytak a bemutatóból mindent, ami jó és a kész film teljesen más lesz! :/

  7. Imadom az elso reszt de azt is a szineszek es a poenok adtak el nem a sztori, ahogy nezem minden fontos szereplo visszater szoval nagy baj nem lesz, nyilvan az aktualis PC kerdessek fognak foglalkozni szoval sokat nem kell varni tole
    Gyenge trailer, a legjobb resze amikor James Earl Jones azt mondja: “You must be strong” :D

  8. “nyilvan az aktualis PC kerdessek fognak foglalkozni szoval sokat nem kell varni tole”

    vagy nyilván jelenleg sokak által fontosnak tartott társadalmi témák mellett sem mennek el csukott szemmel? mármint két oldala van ennek az érvelésnek, nem lehet minden változásra csak legyinteni. Mindezt úgy mondom, hogy ez a film szarnak néz ki.

  9. Én jókat kuncogtam ezen az előzetesen. Talán kisebbségben vagyok ezzel, de nekem egyenlőre tetszik. A gyerektartás vicc az elején azért rendesen üt. Na meg kapunk pénisz viccet is, csak kicsit másképp. Azért annak örülök, hogy kicsit elmerülunk majd Zumanda mitológiájaban is. Nem lesz ez rossz. És ugye Wesley Snipes mint teljesen őrült diktátor wannabe, minden pillanata arany. Mondjuk cikkeztek is róla eleget, hogy élvezte minden pillanatát a forgatásnak, és ez már ennyiből is átjött.
    Kövezzetek….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.