13 hozzászólás a ““the most ambitious standalone superhero movie ever made” – Tom Holland” bejegyzéshez

  1. Nem szeretem ezt a fajta “hájpolást”. Ha utólag igaznak is bizonyul, akkor sem ér semmit most. Senki sem fogja emiatt megnézni. Tomi azt mondta jó lesz? Akkor megyek!

    Majd meglátjuk…

  2. Ez a valaha volt legbénább pókember feldolgozás. Körülbelül semmit nem találtak el a karakterrel kapcsolatban. Egyszerűen semmi nem jó.

  3. Az Uratok

    Ez egyébként érdekes egyezés Batman nal. A két legtöbbet olvasott és legnépszerűbb képregény karakter, és egyiket se tudják/akarják pontosan feldolgozni. Nekem az a tippem, hogy azért, mert az olvasóknak elég a név is, hogy nézzék, a többieknek meg igazítják a karaktert, hogy kedveljék. Így két legyet ütnek 1 csapásra. Majd az eredti rajongókat el is felejtik mert a mainstream többen van. És így szépen kiüresítik az érdekes és kedvelt ikonokat.

  4. nem ugy volt, hogy soha nem adjak oda neki a scriptet, csak egy kivonatot, akkor meg mi alapjan mondja?

  5. Mi mást mondana… Lehet, hogy neki és a stúdiónak, meg sok millió nézőnek jók ezek a filmek, szerintem teljesen rossz irányba vitték el gyerekkorom nagy kedvencét! Értem én, hogy változik a világ és gáz azt mondani, hogy “régen minden jobb volt”, de akkor is így van. Ez a lüke tini a tinis dolgaival, a Vasember ruhájában köszönőviszonyban sincs az eredetivel. Tojok rá, hogy időközben az elvárások miatt kreáltak ezerféle más Pókembert a képregényekben és multiverzum van, hogy mindenkinek megfeleljenek. Lehet más szemszögből jól is csinálni, lásd a Jokert, ami bár sok szempontból távol áll a réges régen megalkotott történettől és karaktertől, mégsem változtatta hülye gyerekké. Nem úgy, mint a Suicide Squad :))).
    A Bosszúállók-filmekben még elfért a sok színes egyéniség mellett, de ezek az önálló kalandok csak bárgyú matinék, semmi nincs bennük az eredeti szellemiségből és hangulatból.

  6. hydro

    Azért ez nem teljesen igaz. Képregényben is Tony Stark hasonmás már kb. Úgy is csúfolják, hogy Poor mens Tony.
    De igen értelek, ezt feljebb ki is fejtettem.

  7. Pont azt akartam én is írni, hogy nevezhetik önálló filmnek mikor majdnem akkora össznépi film lesz kb mint a Végtelen Háború vagy a Végjáték de legalább egy sima Bosszúállók. Ez egy Event mozi. Ha őszinték akarunk lenni eddig egy MCU-s/Sony-s Pókember se volt igazán önálló film. De ez egyértelműen nem az. Ettől még érdekel mit kezdenek vele de az ilyen kijelentésektől kiver a frász. Tom Holland amúgy telitalálat lenne Parkernek és Póknak is csak hát eddig nem kezdtek vele kb semmit.

  8. “em ugy volt, hogy soha nem adjak oda neki a scriptet, csak egy kivonatot, akkor meg mi alapjan mondja?”

    az csak egy reklámfogás, hogy Holland spoilerezik. Kb olyan, hogy valami apróságot elszólt még anno egy interjúban és végigszivatták Downeyék a forgatás alatt miatta, amiben egy PR csávó meglátta a lehetőséget a rajongók etetésére.

  9. Én csak ovatosan jegyeznem meg hogy az eredeti Pokember a kepregenykebol is kozepiskolas tinikent lett Pokember.
    Szerintem Holland kurvajo casting es a filmjei is jol sikerultek (nem a legjobb pokember filmek valaha, de jol sikerultek) az meg hogy az eddigi filmjei is tele voltak mas szereplokkel… igen Tony Stark szerepelt az elso reszben. Es valoban feltunt Nick Fury a masodikban… beszaras. Letezik hogy mcu film ahol senki, de szo szerint senki nem tunik fel, aki masik filmben is jatszik?
    Fel tucat komment temeti a filmet aminek jelenleg annyi a vetke hogy a foszereplo dicserni mereszelte a forgatokonyvet.
    Mi lenne ha nem lennetek filmbuzik?! :D

  10. ‘Én csak ovatosan jegyeznem meg hogy az eredeti Pokember a kepregenykebol is kozepiskolas tinikent lett Pokember.’

    Ja, a 60as evekben… Azota minden volt már az eredeti 616os. Házas, termeszetfeletti totem, nemzetközi tech cég tudós fenegyereke, klón, halott, tetszhalott, idegroncs, sorolhatnánk.
    Reg el kellett volna hagyni ezt az iskolas maszlagot. Kezdesnek jo. De egyetertek a fennebbiekkel: ez a verzio abszolute semmiben nem stimmel. Se az ultimate, se a 616 pókfejhez sem.
    A legolcsóbb huzas az volt mellé hogy behozták Ganke karakterét, aki Miles haverja és Bendis szülemenye. Es hogy Bendisnek ne kelljen perkálni, átnevezték Ned Leedsnek, aki egy totál más karakter. Semmi. Nem. Stimmel.

    Megneztem volna egy olyan masodik Raimi trilogiat, ami az Esküvő – Kravens Last Hunt – clone saga lehetett volna, ha mernek ugrani par evet az időben. Ha a Marvel valaha is hozzanyul ezekhez, akkor ott max a cím fog stimmelni, mint megannyi esetben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.