Kecsap: Blade, Extraction, Ghostbusters, Sonic the Hedgehog, Thor 4, Adrift, The Formula, The Batman, Elvis, Secret Headquarters, The Black Phone, Harold and the Purple Crayon, Aquaman, The Mother, Cheaper By the Dozen, Jurassic World: Dominion, Peggy Lee, Resident Evil, Madres paralelas, Uno,

Elvileg a Master Chef Junior Spain-ben felfedték az idei (?) Ghostbusters egyik szellemét, Munchert. Ránézésre egy gagyi 3D render ez, nem kell elszörnyedni, nem így fog kinézni a filmben, csak a formája lesz hasonló. (Elvileg ilyen lesz ténylegesen)

A Watchmen sorozaton dolgozó Stacy Osei-Kuffour írja a Blade-filmet a Marvelnek.

A Peggy Lee film főszerepére Michelle Williams érkezett. A legendás jazz énekesnőről Todd Haynes forgat filmet.

A Mattel filmet akar csinálni az Uno kártyajátékból. Rablós lenne ami Atlanta hip-hop környezetében játszódik.

A Madres paralelas egyik főszereplője Penelope Cruz lesz, aki így újra Pedro Almodóvar filmben tűnik fel. Márciusban kezdik a forgatást. Két anyáról szól, akik ugyanaznap szülnek, és így követi a gyermekeik első 2 évét.

Az ismert sorozatszínészekkel teletömött Resident Evil reboot már szeptemberben érkezik. Főszereplő Kaya Scodelario.

Úgy néz ki a Chris Hemsworthös Extraction folytatása ősszel forog. (Vagy ahogy megdöbbentő módon többen ismerik talán: Tyler Rake történetének következő fejezete. Tudom, az én buborékom, de Extractionként és Kimenekitésként került szóba, Tyler Rake-ként soha.)

A 2022-re tervezett Sonic the Hedgehog folytatás forgatását most márciusban kezdik majd Vancouverben. A munkacíme Emerald Hill, ami a játék egyik legikonikusabb szintje.

A Disney+ új remake-et tervez a Cheaper By the Dozen-ből (Tucatjával olcsóbb), a főszerepbe Zach Braff és Gabrielle Union érkezett, a rendezői székbe pedig Gail Lerner. 2022-re tervezik a streaming bemutatót.

Jennifer Lopez a The Mother című Netflix filmben tűnik majd fel, egy bérgyilkosnőt alakít, aki korábban lemondott a gyermekéről, de most sok évvel később meg kell védenie.

Pár Thor 4 apróság: Matt Damon és Karen Gillian is feltűnik majd benne.

A Pixar egyik idei filmjéből, a Luca-ból van újabb kép:

Darren Aronofsky másik tervezett filmje az Adrift lesz, méghozzá Jared Leto-val a főszerepben. A tenger közepén fog vontatni egy “szellemhajónak” hívott jachtot.

Dolph Lundgren úgy tudja idén nyáron forog az Aquaman folytatása.

Colin Trevorrow szerint a Jurassic World: Dominion egy nagyobb sztori lezárása lesz, hiszen az eredeti Jurassic Park filmekkel ellentétben ezek most jobban összefüggnek….

A Harold and the Purple Crayon (itthon: Harold és a lila varázskréta) gyerekkönyvből a Sony akar kezdeni valamit, méghozzá Zachary Levi főszereplésével. Vagyis nyilván nem ő lesz a történet középpontjában álló 4 éves fiú, aki a zsírkrétájával világokat teremt.

Egyelőre még mindig nincs címe Tom George krimijének, de most már Ruth Wilson is csatlakozott a szereplőgárdához, amiben Sam Rockwell, Saorise Ronan, David Oyelowo és Adrien Brody van jelenleg.

Gerard McMurray (The First Purge) új filmje lesz a The Formula a Netflixen, méghozzá John Boyega & Robert De Niro főszereplésével. Egy Forma 1 tehetségről szól, aki kénytelen bűnözőknek menekülési autókat vezetni.

Scott Derrickson (Sinister) újra Ethan Hawke-kal dolgozik majd, méghozzá a The Black Phone novella adaptálásánál. A történet: egy férfit elrabolnak és 6 gyerek vérével bekenve bezárnak egy pincébe, ahol csak egy antik telefon van, ami nincs bekötve sehova, mégis csörög minden éjjel, a halottak telefonálnak…

Ha minden jól megy, akkor a Matt Reeves keze alatt készülő The Batman fizikai forgatása véget ér márciusban.

A Project Powerért felelős rendező duóra bízta a Paramount a Secret Headquarters-t. Elvileg kiemelt projekt.

Baz Luhrmann Elvis-ről szóló filmje 2022-re ment.

Elhunyt az Oscar díjas Christopher Plummer, legutóbb a Knives Out-ban láttuk.

Elhunyt Hal Holbrook, nem is tudom miből ismerheti a többség.

Elhunyt Haya Harareet, a Ben Hur legendás színésznője.

Elhunyt Dale Baer, aki a Disneynél dolgozott animátorként.

Elhunyt Cloris Leachman Oscar díjas színésznő.

Részlet a Chaos Walkingból:

15 hozzászólás a “Kecsap: Blade, Extraction, Ghostbusters, Sonic the Hedgehog, Thor 4, Adrift, The Formula, The Batman, Elvis, Secret Headquarters, The Black Phone, Harold and the Purple Crayon, Aquaman, The Mother, Cheaper By the Dozen, Jurassic World: Dominion, Peggy Lee, Resident Evil, Madres paralelas, Uno,” bejegyzéshez

  1. Kedves human!
    Ez a megjegyzésed Hal Holbrook kapcsán nem kicsit kínos…
    Ezzel nem is tudom hogy magadat minősítetted, vagy azokat akiknek írtad.

  2. Szerintem Human ismerte Hal Holbrookot, és tiszteletlen sem akart szerintem lenni az emlékével.

    Szuper színész volt, nálam is első helyen az Út a vadonba bölcs, idős embereként jut eszembe. Ha jól tudom, ezért Oscar jelölést is kapott, teljesen megérdemelten.

  3. Christopher Plummert is nagyon szerettem. Két igazi színészlegenda távozott Plummer és Holbrook személyében.

    :(

  4. A Cégből jut eszembe a karaktere, meg a Férfibecsületben ő volt a bugris táborvezető.:)

  5. Ez a szellem engem Harris Yulinra emlkeztet, aki a biro volt a Szellemirtok 2-ben. De nem hiszem, hogy lenne osszefugges. Amugy jo dizajn, volt valami egyedi szellemek abrazolasaban, amit jol elkaptak.

    Hal Holbrook szamomra az az arc, aki olyan, akit mintha mindig is ismertem volna, de nem tudodnam egy pontos karakterhez hozzakotni. Valoszinuleg A Kod papjakent maradt meg bennem legeloszor.

  6. *Zach. Kár hogy nem Braff rendezi a Tucatjával olcsóbbat. Biztos tök jót hozna ki belőle. A Vén rókák is fun volt…

  7. Egymás után mennek el a 20. század legnagyobb legendái, és nem úgy látom, hogy Hollywood képes lenne még kitermelni hasonló kaliberű egyéniségeket.
    A többieket is sajnálom, de különösen Christopher Plummert, akit én is nagyon kedveltem. Nem akármilyen életművet hagyott maga után, szinte az utolsó percéig dolgozott. Alig pár hete néztem meg újra a Knives Out-ot, meg is állapítottam, hogy milyen jól tartotta még magát a forgatáskor. R.I.P. :(

  8. Hurvinek: miért negatívból indulsz ki? egyszerűen sok remek szerepe volt, viszont mostanában nem volt aktív.

  9. OFF: remélem lesz Space Sweepers kritika, az első 15-20 percig bírtam, de érdekel, hogy az egész ilyen szánnivalóan rossz vagy csak én nem voltam elég kitartó.

  10. a black phone huhuhu tetszik xd és nekem a sinister is tetszett, eltekintve a végén lévő kb 2 forintos jumpscaretől, szóval várom

  11. Tökre meglepett Haya Harareet halála. Pár napja pótoltam be a Ben Hurt, mivel régi klasszikusnak számít, és akkor nézegettem a színésznő adatlapját, rácsodálkozva, hogy még él. Érdekes egybeesés.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.