Nobody – Super Bowl 2021 alatti előzetesek

A John Wick-szerű akciófilmet, amiben Bob Odenkirk osztja az áldást, még nem tették el április 2-ről. Nem mellesleg egy szórakoztató akciófilmnek tűnik, elég fasza a trailer is. A főszereplője egy családapa, akinek meglenne a lehetősége leütni azt aki betör hozzá az éjjel, de nem teszi meg, pedig korábban a bűnözők problémamegoldója, eltüntetője volt, csak épp a nőt választotta. A rendező Ilya Naishuller (Hardcore Henry).

Bár SEO szempontból biztos hülyeség, de azért itt van minden posztba az összefoglaló: a Super Bow Amerika legnézettebb tévés eseménye minden évben, drága közben a reklám, így csak az igazi nagyágyúkat kapjuk, azokat akiktől Box Office bombázást várnak. Hype éjszaka szokott ez lenni 10-15 előzetessel. Az év kicsit csonka lesz mozibemutató szempontból, meglátjuk ez hogy csalódik le a videókon.

2 hozzászólás a “Nobody – Super Bowl 2021 alatti előzetesek” bejegyzéshez

  1. Én őszintén és pozitívan meglepődtem, hogy ezt befizették Super Bowlra, örülök, hogy ennyire bízik benne a stúdió. Odenkirk szerintem bármit hitelesen tud hozni, de ez akkor is egy váratlan stílus tőle, viszont nagyon várós az első előzetes óta :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.