Az Amazonnál kikötött Without Remorse áprilisban érkezik

A Michael B. Jordan főszereplésével készült Tom Clancy adaptációt a Paramount készítette, és hiába van már saját streamingjük, azzal nem terveztek, hanem eladták inkább.

A film a több Clancy regényben feltűnt CIA ügynök John Clark eredettörténete. A rendező ugye Stefano Sollima (Sicario 2, Gomorra).

7 hozzászólás a “Az Amazonnál kikötött Without Remorse áprilisban érkezik” bejegyzéshez

  1. Tegnap láttam a Just Mercyt és konstatáltam h Jordan nem igazán jó színész. Én bírom de abban a filmben azért kijöttek a hiányosságok sztem nála. De azt most sem mondom h rossz csak én azt hittem több lesz benne a popcorn meg akció filmeknél. Inkább az ilyen egyszerűbb, könnyebb filmek lesznek az ő útja mint a Creed is. Foxx durva h milyen könnyedén lejátszotta Jordant.

  2. Sollima nagyon baszatós filmeket, sorikat tesz lesz,, a zérózéró is nagyon betalált. Remélem ez sem egy agyatlan akció film lesz, hanem valami pluszzal is szolgál majd.

  3. Köszi az infót! Már épp kezdtem aggódni mikor láthatom mert leszedték a február végi dátumát.

  4. Nekem ez a “From the author of Rainbow Six” ajánlás picit fura. Mondjuk értem, hogy fiatalabb közönséget akar megszólítani, és hát volt belőle vagy 15 játék, de film egy sem (ill. dehogynem, az “Agyas és agyatlan”, ha úgy tetszik, legalábbis kísértetiesen hasonló a sztorijuk). Ellenben volt ott – ha jól számolom – öt film meg egy tévésorozat, amit nyugodtan oda lehetett volna írni e helyett.

  5. Szerintem ez nem olyan nagy baj, Clark karakterét könnyű összekötni a Rainbow Six-el és ez a film rá fog koncentrálni. A sorozatban sem szerepelt a karaktere, úgy rémlik csak két filmben szerepelt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.