Snyder már lazult: szívesen folytatná a DCEU-t

Oké, a kontextus nyilván az, hogy mit mondana egy rendező mást a művének premier előtt, mint azt, hogy szívesen folytatná, már ha az HBO Max is benne van. Azon kívül, hogy egyrészt senki sem adhat ki úgy filmet, hogy “túl akarok már lenni rajta”, milyen PR lenne már az, másrészt így eltereli magáról a feszültséget egy arcnélküli vállalatra, ha a rajongók esetleg idegesek lennének. Ez utóbbi amúgy azért következhet be, mert elvileg valami nagy cliffhangerrel fog zárulni a Justice League #Snydercut.

Ezen kívül a Motherboxról kaptunk egy videót.

human
írta
2021. 03. 01. 18:35
megjelenés
5
hozzászolás


5 hozzászólás a “Snyder már lazult: szívesen folytatná a DCEU-t” bejegyzéshez

  1. A WW84-hez hasonló, ha nem több előfizetőt kéne hoznia a Snyder Cut-nak önmagában, hogy folytassák, és akkor még nem beszéltem arról, hogy milyen formában. Live action lenne a legdrágább /150-200 milliót kiadna a Max csak 1 filmért?/, animációs vagy képregény formában lenne a költséghatékonyabb.

    Mondjuk az egész Snyderverse egy mellékág már, a Warner szabadulna az egésztől, ezért lesz valszeg soft-reboot a Flash /legalábbis amiket nyilatkoznak róla, elég arrafelé tendál a dolog, hogy lesz kavarás az idővel/.

  2. Eddig arról beszélt ő is meg a stúdió is, hogy kerek egész vége lesz az egésznek. Agyfax ez a hapsi.

  3. Ayrons: Nem. Eddig is arról volt szó, hogy nem változtat az eredetileg tervezett/leforgatott befejezésen, hiába zsákutca.

  4. Nem kötekedésképpen Hádész de én is úgy tudtam hogy a stúdió határozott kikötése volt amikor rábólintottak a projektre(Snyder megcsinálhatja,befejezheti a saját filmjét úgy ahogyan akarta) hogy nem lehet benne semmilyen utalás a többi el nem készült DC filmre,és hogy egy kerek egész befejezést kell kapnia,cliffhangerek nélkül.Most akkor tényleg mi a f*sz van?!
    Komolyan azért várom hogy bemutassák végre mert akkor még beszélnek róla/csinálnak videókat kb. 1-2 hétig aztán leül a hype mert ez a 2-3 naponta jön valami kép/hír már untat engem.Persze tudom kell a reklám de akkor is uncsi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.