Hősök

A poszterhez ennyit fűzött Zack Snyder. Ugye itthon is világpremier lesz az HBO GO-n az Igazság ligájának új változata. A magyar poszter a tovább mögött.

(A hősökkel lehet azokra utalt, akik egy ültő helyben letolják majd a 4 órás filmet?)

25 hozzászólás a “Hősök” bejegyzéshez

  1. Én pl. premier napon tervezem, hogy megnézem.
    Egyben.
    Max. egészségügyi szünetekkel.
    Szerintem ki lehet ezt simán bírni. Sőt, én mint élmény várok rá.

    Szerintem ne írjon inkább Human kritikát, mert szerintem érezhető, hogy neki az egész nem szimpatikus. Ilyen hozzáállással felesleges írni róla. Itt is: “(A hősökkel lehet azokra utalt, akik egy ültő helyben letolják majd a 4 órás filmet?)” :(

  2. Human

    Nem a lehuzasra gondolt, de nyilván van egy elokoncepciod már. Meg egy gondolatod ezekrol a karaterekrol ami biztosan befolyasolja a film elmenyedet.
    Ami igazabol nem feltetlen baj, szóval én azert varom a kritikat is.

  3. @lordboxi

    Mindenki elő koncepcióval fog nekiülni ennek a filmnek. Meg úgy általában minden filmnek amit betervez az ember és nem csak úgy véletlenszerűen megnézi.

    Szerintem legyen, sőt kell is kritika ide az oldalra mert akkor legalább ott szájkaratézhatunk a filmről és nem más bejegyzéseknél :D

  4. A komment szekcio miatt lehet tenyleg kene egy kulon post de en se latom ertelmet hogy human kicsinyes megjegyzesei amivel a postokban illeti a filmet egy egesz kritikat megerjenek

  5. Tegyük fel hogy kijön a film és tényleg nem
    jó. Vagy csak közepes. Ebben az esetben engedélyezitek
    hogy a blog gazdája írjon róla vagy a mester akkor is tabu?

  6. 9. Oh, a martir kartya. Igy mindjart mas.

    Irj human kritikat nehogy felboruljon az oldal chije

  7. az gondolom látszik, hogy bár pozitív oldalról, de a ti szemetekben is ott a másnál feltételezett gerenda :D

  8. 11. Felre ne ertsd human, mar megtanultam a lecket tegnap/elott.

    Nekunk, akik optimistak, tekintettel kell lennunk a negativ es pesszimista hozzaallasuakra hiszen … na azt nem tudom miert de a lenyeg hogy jol jojjetek ki.

    Ird meg a kritikat aztan majd osszegyulhettek alatta oromtancot lejteni ha rossz es az egrol is leszidni mindenkit ha jo.

    Nem hiszem hogy tiszteletemet teszem abban a kommentszekcioban

  9. @Mate4182

    Én is szeretném kicsinyes megjegyzésekkel illetni a filmet de csak a megfelelő helyen :D

  10. Mate4182: hiszen direkt félreértesz mindent, pont az volt ott kiforgatva, hogy a DC fanok minden kritikára rögtön úgy reagálnak, hogy “miért nem gondoltok ránk”, de ha a másik oldalról mondja bárki ezt, akkor meg… ez van amit csinálsz.

  11. Én ezt nem értem. A kritika eleve egy szubjektív műfaj. A jó kritikust a stílusa miatt szeretik az emberek és nem az objektivitása miatt. Aki ezt az oldalt kedveli az kedveli az itt megjelenő kritikákat is. Senki nem mondja, hogy egyet kell vele érteni, de ha elég időt töltesz itt akkor már ismered az itteni kritikusok stílusát. A kritika másik célja, hogy segítsen dönteni egy olyan nézőnek aki még nem tudja az adott mű neki szól, bár érdeklődik iránta. (Természetesen más céljai is vannak, de itt is most ez a része az érdekes a vita kedvéért). Persze aki viszont kedvel egy kritikust és már eldöntötte, hogy meg fogja nézni az adott filmet az pedig utólag fogja elolvasni, hiszen (és ez sokat ad a vitához is miszerint mozi vagy streaming) a mozgókép műfaja mindig is közösségi élmény volt és a legjobb alkotások mindig is rengeteg lehetőséget adtak interakcióra illetve arra, hogy másokkal közösséget érezhessünk, hiszen az ember alapvető igénye a különféle közösségek formálása illetve az azokhoz tartozás, innen nézve viszont egy kritikus az adott közösség egyik vezetője, vezére aki a saját véleményével az adott, közösséget formálja. Persze ez már szociológia a javából szoval a lényegre terve; én például nem kedvelem human-t mint embert, a legtöbb megnyilatkozása a kommentek között számomra visszataszító és arrogáns, de nagyon is kedvelem, mint kritikust, valószínűleg a stílusa az emberi oldala is szerepet játszik abban hogy jó legyen ebben a szerepben. De én tudatosan úgy olvasom a kritikáit illetve minden kritikát, hogy tudomásul veszem ez az ő egyéni véleménye és nem feltétlenül tükrözi a sajatomat. Többször előfordult velem, hogy bár negatív kritikát írt én mégis megnéztem az adott filmet és nekem az tetszett, de és itt jön a nagy de, hasonló a filmes ízlésünk, hasonloak az elvárásaink, valószínűleg hasonló filmeken szocializalodtunk tehát nagy többségükben ugyanazt gondoljuk az adott filmről tehát nekem egy jó támpontot adnak az írásai. Illetve ami sokszor előfordul, hogy az adott filmet már láttam és utána elolvasva a kritikát róla olyan információkat tudok meg amik elmentek mellettem a film nézése közben.
    Kérlek @Z0l1 ezeket vedd figyelembe mielőtt nekiállsz kampányolni egy még meg nem jelent kritika ellen.

  12. Engedd el human en is azt teszem

    Szerintem mar evek ota erlelodik bennem hogy hagyom ezt az oldalt, a postok 25%a ugyis a corridor crew youtube videoi…
    Igy legalabb egyel kevesebb hulye lesz aki optimistan var vmit, konnyebb lesz egysegesen utalni vmit :D

    Sok sikert az oldalhoz, rad fer

  13. “a postok 25%a ugyis a corridor crew youtube videoi…” :DD már mindent értek

    “Igy legalabb egyel kevesebb hulye lesz aki optimistan var vmit, konnyebb lesz egysegesen utalni vmit :D”

    de hát csomó filmet várok, csak most a főoldalon ott van a Voyagers amit optimistán várok. a Bad Tripnek örülök, hogy a Netflix miatt többen megnézik majd, a papos trailernél semleges voltam, a Godzillánál tényleg nem, de ott ugye katasztrófa volt az előző film, és még a Guardians folytatása van most a főoldalon, de az ugye Marvel és a Disney csekk… (szarkazmus, de az empatikus DC fanok miatt optimistán csak idióták és lefizetettet emberek várnak Marvel filmet). (És nulla Corridor videó, hm) És még azt sem mondanám, hogy minden kommentelő az én véleményem követi, sokszor vannak velem nem egyetértő kommentek, és azokat is szívesen elolvasom, ha nem csak annyik, hogy “hülye vagy human”

    Csak mert a JL kapcsán nem vagyok teljesen optimista, akkor rögtön már “itt mindenki utál mindent”. A JL ugye az, amiből már volt egy változat, és most kapunk egy olyan rendezőit akinek a Man of STeel sikerült csak igazán a DCEU-ból. MIndezt úgy, hogy az idei másik Zack Snyder filmet konkrétan várom! Optimistán.

  14. fő az optimizmus human. bízom benne, hogy jó lesz, DE
    nekem az előzetesről a Dead rising, Resident evil 3 (a filmre gondolok), World War Z és persze a Zombieland I-II. mixtúrája jutott eszembe. de lehet, mert kicsit elcsépelt a zombi műfaj, könnyen átjárhatóak, helyettesíthetőek a dolgok.

  15. szerintem érdekesen dobja fel a zsánert az, hogy a rablós másikkal keverik. A Dead Rising persze nekem is beugrott, de az is inkább komédia és a Zombieland is, de itt az a heist, hogy biztonsági őrök helyett zombik vannak. Hogy is mondjam, az igazi hasonlóság a Kelly Hősei lehetne :)

  16. Engem nagyon zavar ez a fekete-fehér style. Eddig a képek alapján nem számítok jóra, de boldog leszek, ha a megérzésemet cáfolja majd a film. Mindenképpen megnézem és én is örülnék human kritikájának, mert ha nem is értünk mindig egyet, érdekes szempontokat szokott adni. Én ezért olvasok kritikákat, nem azért, hogy megerősítsenek a véleményemben.

  17. megint kik kezdik a vitát ezen a blogon… akik se a blogger írásait nem szeretik olvasni, meg az itteni emberek véleményét se, meg már lassan magát a blogot sem. okkal merül fel a kérdés, hogy akkor mi a bűbánatos lőcsért jön ide valaki, csak azért beugasson mindenki másnak, akik láttak már annyi filmet, hogy nem tapsikolnak a lábukkal, ha egy rendező kiad egy új vágást…

    amúgy meg szerintem human pont, hogy magasabbra fogja értékelni ezt a filmet, mint az itteni olvasók többsége, ha valóban olyan alacsonyra teszi a lécet, mint ahogy páran feltételezik róla.

    ha meg valaki szarik a blogra és ha törik, ha szakad, akkor is megnéz valamit, akkor meg miért nem írkál youtube videók alá, vagy facebookra, stb.
    megtalálhatja mindenki a kis csoportkáját nagyon könnyen az interneten, ahol minden egy hullámhosszon lovagolgat és mindenki nyalja a másik szavait.

    és akkor most ennek az egész szájtépésnek a világon semmi köze nem volt a két új poszterhez, de én sem bírom megállni, hogy a hülyeségre ne reagáljak már (mert hülye vagyok én is)…

    egyik se tetszik amúgy, elég lett volna a logó, ha már ennyire “dárkosak” vagyunk. vagy lehetett volna úgy, hogy darkseid meg sleppje van fekete-fehér posztereken, a hősök meg színes poszteren… mondjuk.

  18. Jók a poszterek, csak minekvannak. Én várom a hessteg snydercutot, már a Wheaton félét is szerettem, meg aMartha-ból a rendezőit. A Marvel filmekből is bejött a Russo-félék is, és a Thor Ragnarök is.

    :röhögve felcsattintja a spártai pajzsot a 300ból.gif:

  19. Mikről nem folynak itt a viták, megáll az eszem! :)
    Én is szívesen olvasnám a kritikát, várom a filmet, szeretném, hogy jó legyen, de egyúttal szkeptikus is vagyok. De hát nem úgy van, hogyha akar ír róla, ha nem akar nem!? Ott a rengeteg hivatalos kritikai portál, tuti mindenhol írnak majd, de ez egy blog, személyes hangvétel, szubjektív látásmód, ezért járunk ide. Pont azon problémàztok, ami a jó benne, hogy már az első infóktól kezdve a posztereken, előzeteseken át a filmig nyomon követhető, mit lát meg benne, mitől tetszik neki, mi miatt nem, rengeteg apró infómorzsa, amiből már következtetést lehet levonni, de pl. én magamtól sose olvastam volna utána, ha itt meg nem jelenik, aztán, ha human szerint aggasztóak az előjelek, hat még szép hogy írja meg, én meg majd levonom a konzekvenciát. Nekem semmi bajom azzal, ha valaki úgy ír egy filmről, hogy homlokegyenest szembe megy a saját véleményemmel. Mindenkinek van egy saját szűrője, látásmódja, világnézete, amit nem itt kellene megvitatni, de néha óhatatlanul ide keveredik, ha érinti a film témáját. Ilyenkor rosszul esik a moderálás, de hát nem “otthon” vagyunk, ezt is el kell fogadni.
    Na ez több lett, mint amit mondani akartam, de már így hagyom.
    Meg annyit: fura, milyen könnyen két táborra szakad egy közösség(?) ilyen piti dolgokban is. Én úgy látom, az első tábor a filmmel foglalkozna, a második tábor meg az első táborral. De lehet, hogy fordítva van! :)))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.