9 hozzászólás a “A horror amit sokan várnak?” bejegyzéshez

  1. Szerintem pont ez az a széria, ahol nem kell feltétlen nagy pénz, csak egy jó sztori. Az ilyen zombis, posztapokaliptikus filmek közül talán azok voltak mindig is legjobbak, amik nem nagy költségvetéssel készültek.
    Simán lehet jó, de az első előzetesig várni kell.

  2. Hahahahahaha! No.
    Készültek már jó RE-filmek, csak nem úgy hívták őket!
    A tébolyultak (The Crazies)
    28 nappal és 28 héttel később
    La Horde (The Horde)
    Víruscsapda (Carriers)
    Sőt, a vágatlan (unrated) World war Z is remek.
    Az Aki bújt, aki nem (Jeepers Creepers) első részében a vége felé a rendőrőrs ostroma szintén beillene bármelyik RE-kalandba.
    Ezekben sokkal jobban átjön az eredeti hangulat, mint Paul W.S. Anderson és neje förmedvényeiben.
    Ettől az új stábtól nem várok sokat, meglátjuk milyen irányba mennek el, csak ezt a lassított akciós-karatézós-erőt használós baromságot és az ócska CGI-t felejtsék már el! :)

  3. Nekem eddig kimaradtak a játékok aztán a Village trailere meggyőzött szóval elkezdtem apránként kijátszani az előző részeket + néztem youtubon idővonalat meg videókat stb. A 7. Résszel kezdtem mert az ilyen reboot szerü amúgy is és annyira nem kell hozzá az előző 6 rész. Nagyon élveztem többször megijedtem.
    Utána a resi 2 remake és a resi 3 remake jött. Mind a 2 nagyon jó volt a 3 már inkább akció + rövid is volt de tetszettek.

    Majd tartok valamelyik héten egy Resident Evil maratont a filmekből mert én az utolsó 2őt amúgy sem láttam soha a többire meg már nem is emlékszek. Tudom szar meg trash az összes és köze nincs a játékhoz de miért ne.

  4. nem várom túlzottan, de azért hajt a kíváncsiság:D

    nem emlékszem melyik részben volt, de felröhögtem, mikor a Prison Break-ben Michael Scofield-ként elhíresült színész egy cellából pislogott a nézőre:DDD azt jó kis inside joke-nak éreztem:D

    Múltkor elkezdte adni talán a viasat, be is harangozták, hogy RE maraton!!! Erre össz kb az első két részt adták csak le. Szerettem az elsőt, de borzasztóan öregszik (értsd: szörnyen gagyi benne minden effekt)

  5. Az első film jó volt. Minden más, beleértve az animációs filmeket, egy nagy szar volt. Nagyon alacsony az elvárásom.

  6. Mondjuk azt nem értem, miért nem tudnak valami “eredeti” sztorit kitalálni. Azért egyik játék sztorija se volt túlságosan zseniális, hogy ragaszkodjanak hozzá, bár így legalább kevesebb az esély, hogy elbaltázzák ezt is.

  7. Hát itt nem is fognak ragaszkodni a játékok sztorijához ha egyszerre van benne Jill, Ada, Leon, Calire, Wesker gecc, meg szerencsétlen Brad Vickers is…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.