19 hozzászólás a “Darkseid is megkapta” bejegyzéshez

  1. Kétkanállal lapátolhatta magába a szteroidot, mert szegénynek már nincs is nyaka, csak csuklyásizma. 🤔

  2. valami nagyon nem stimmel, amitől karakteridegen az egész, de nem tudok rájönni micsoda. lehet az apró sisakja miatt, vagy a fekete-fehér kép miatt a két lyuk a szeme helyén, vagy a szemöldökcsont túlságosan süllyedt, vagy hogy nem sugároz olyan nyugodt magabiztosságot, amit mindig is szokott.

    de ha már cgi akkor átvehették volna az injustice 2 játékból is a modelt. nem hiszem el, hogy csak én érzem úgy, hogy valami nagyon nem okés ezen a képen.

  3. Már ez a teaser jobb mint az egész Whedon féle film.

    A végén meg szerintem is Green Lantern röpköd az égen.

  4. Szerintem a pupilla hiánya teszi, hogy van benne valami zavaró. Mert lehet akármilyen csili-vili teste, ha nincs tekintete, amit a néző fürkészhetne.

  5. Igen, az egy green lantern a végén, de ez a régi háborúból jelenet, és ott a másik változatban is benne volt, szóval ez nem újdonság.

  6. Nem is cél most szerintem, hogy emberi karakter legyen. Thanos 10 év filmjeinek lezárása volt, itt nincs rajtuk ekkora teher.

    A motivációja valószínűleg ugyanaz lesz mint minden Z kategóriás generic főgonosznak. És mivel utólag lett beleollózva nem hiszem, hogy el kell várnunk tőle annál többet, hogy fenyegetően néz és morog.

    Én személy szerint adok ennek az egésznek egy esélyt, bár nem sok Snyder filmet szeretek.

  7. Lehetne egy picivel zömökebb. A válla szélesebb a sisakja az állánál szintén szélesebb. És ha a kezeit nem csak így maga mellett tartaná, hanem kihúzva magát, a kezeit a háta mögé tenné, mint sok képregényben, rajzfilmben, másabb lenne az összkép.

  8. Elolvastam a folytatások tervét a JL 2 és 3-ra, hogy mire is megy ki az egész sztori, mi lenne a vége, és hát amikor ezeket a grandiózusra leforgatott szétlassitott nagyon monstre – nagyon hősies zenével képsorokat látom, komolyan jön hogy elsírjam magam, hogy az egészet már tuti nem láthatjuk.

  9. @yosha

    Sose bánd. Majd a reboot rebootjának a remakejében benne lesz 20 év múlva :D

  10. ami érdekes ezen, hogy mozgásban szerintem teljesen rendben van, egészen nyomasztó a megjelenése, de ez a poszter tényleg enyhén..furcsa. hogy miért? passz, engem két dolog zavar:

    1. nagyon bután világít a szeme, mintha átbökték volna a kinyomtatott posztert gombostűvel.

    2. az a kaján vigyor, félig elhúzott szájjal, valami másra emlékeztet. ja megvan, ezt a kéjenc mosolyt egy másik műfajban egy másik kopasztól látni gyakrabban, nagyjából olyan körítés mellett, hogy “a vízvezetékszerelő vagyok asszonyom, látom a férje nincs itthon, megnézném a csöveket.”

  11. a poszteren úgy áll, mint egy nagyöreg, super heavyweight szkander bajnok, 30 év versenyzéssel a háta mögött

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.