Végül Resident Evil: Welcome to Raccoon City lett a címe

Tudjátok, készül a Resident Evil reboot, és basszus, nem az új filmekhez nyúlnak, ezek szerint lehet azért, mert kisebbek benne a történések. Helyettük az első két Resident Evil játékra alapozzák a művet, ami így 1998-ban játszódik majd, és mindkettőből feltűnnek majd karakterek benne.

A rendező ugye Johannes Roberts (47 Meters Down), és lesz a birtok, de közben a zombitámadást nyögő város is.

Kaya Scodelario lesz Claire Redfield, Hannah John-Kamen lesz Jill Valentine, Robbie Amell lesz Chris Redfield, Tom Hopper lesz Albert Wesker, Avan Jogia lesz Leon S. Kennedy, Neal McDonough lesz William Birkin. Ezek szerint nem A listásokkal tolták tele most sem.

20 hozzászólás a “Végül Resident Evil: Welcome to Raccoon City lett a címe” bejegyzéshez

  1. Számomra ez nem túl biztató, mivel mindkét játékban történik elég dolog amik önmagukban elegendönek kellenének legyenek egy teljes film hosszához. És itt most nem a kulcsok keresését, ajtónyitogatást meg növények kombinálását értem. Fogalmam sincs, hogy ennyi karaktert hogy akarnak egyszerre mozgatni egy normál film idökeretein belül úgy, hogy ne egy kapkodás legyen.

  2. Egyetértek. Játszottam anno mindkét résszel és amellett hogy sok benne a karakter, sok minden is történik benne.
    Akkor már inkább részenként egy egy évados sorozat kellett volna.

  3. Annyira fölösleges amúgy. A játék két éve kapott egy remaket. A rajongók erre vágytak, gyakorlatilag tökéletes lett. Ki lesz itt a célközönség?

  4. Mondjuk az is beszedes, hogy a rendezo legjobb filmje 5.7 pont IMDB-n. Tudom nem kene ez apaljan rogton az elejen lahuzni a filmet, de azert erdekes informacio. :)
    p.s.: es van par olyan is ami a 3-at sem eri el :D

  5. Az elso ketto RE jatek atmoszferaja verhetetlen volt (amit a RE2 remake is hozott). Amit az uj rendezo nyilatkozott, hogy a John Carpenter filmeket tekinti inspiracionak, engem megnyugvassal tolt el, mert szerintem pont fejen talalta a szoget. De persze Caprenter egy zseni.

  6. A fogadkozások ellenére ezek az újragondolások mindig rosszul sülnek el, én már nem tudok bizakodni. Esélyes, hogy ugyanolyan gagyi égés lesz, mint a Doom: Annihilation. Főleg a ma divatos, az eredeti karakterektől eltérő pc castinggal… Scodelario, Amell és McDonough még talán menthetik. :/

  7. A Doom film azért volt annyira fos, mert kvázi nem adott a stúdió rá pénzt. Csupán azért készült el, mert különben lejárnak a jogok. Látszott is hogy a budget az utolsó 5 percre ment el.

  8. Kaya Scodelario egy Nicole Kidman 2.0…
    Amugy az RE filmfeldolgozásaira tényleg ekkora igény lenne, hogy csinálnak belőle egy hatodik vagy hetedik fost is?
    Még a 90-es kora 2000-es években elmentek ezek egy középiskolás haveri társaság mozidélutánjához, a folytatások meg a tékákból kivéve Dvd-n, ha épp rohadtul nem volt semmi jobb, de ma már mit akarnak ezzel a húszmillió sokkal jobb zombifilm és sorozat után? Mikor egy PS4 -Xbox one epizódban , amit legalább én irányítok, sokkal több élmény van majdnem ugyanazzal a látvánnyal, mint megnézni nyolcadjára is a Zs kategóriás hulladékot?
    Esküszöm még a Mortal Kombat-ban is ezerszer több filmes potenciál van ennél, mert minőségi harcművészes fantasy film még mindig nincs annyi, mint zombis fos (persze kis esély van rá, hogy az MK nem egy egyszeri thrash film lesz, de annak ezerszer jobban drukkolok).

  9. Én örülök. Csak Leon-t játszó színész tűnik mellényúlásnak a többi tetszik.Pont a hétvégén játszottam ki a 3. remake-jét.
    Ha már jobb lesz ,mint a Milla sorozat ,ami valljuk be nem nehéz…akkor happiness. Itt legalább a játék karakterek lesznek nem pedig egy Alice-Terminator-Neo főszereplő. Várom

  10. Hát vegyesek az érzéseim a filmmel kapcsolatban az eddigi infók alapján.Tény hogy nem A listás “nagy”neveket látni a szereplők között ami nem jelent (szinte)semmit lehet hogy korrektek vagy megkockáztatom jók lesznek a szerepeikben a színészek/színésznők.
    A problémám az nekem is az mint ahogy előttem korábban leírták ez 15-20 éve oké lett volna de ma.Túl vagyunk vagy 2 millió zombis filmen(blockbusterektől kezdve igazi zs kategóriás hulladkékokig)elég változatos színvonalon.Nem beszélve a sorozatokról amikben nem egyszer még ha csak mellékes adalékként vannak ott a zozók(Trónok harca,The Walking Dead első pár évada)de ott vannak.Akkor meg az elmúlt mondjuk 20 év alatt hány zombis videójáték jelent meg?!
    Az előző rész ugyan újra gondolta a teljes szériát(most a játékokról beszélek)és tulajdonképpen minden rajongó örült mert remek lett.(Még nem játszottam vele de tervezem a beszerzését.)
    Erre megint ezt a zombis fost kell az emberek torkán lenyomni ennyi zombis RE film és egyéb zombis kontent után(sorozatok,filmek)??!!
    Mondjuk ha jobb lesz csak egy fokkal a Jovovich-féle filmeknél(most nem az első filmről beszélek mert az szerintem is jó volt anno)akkor már örülhetünk.

  11. Scorpion82 igazad van egy harcművészeti/verekedős fantasyből legalább nem készül 200 darab egy év alatt mint zombis filmekből.
    Ráadásul szerintem olyanok ezek a RE feldolgozások mint a Marvelnél a Fantasztikus négyes filmek.
    Engem legalább is azokra emlékeztetnek.Kifejtem mire a párhuzam.
    Gondoljatok bele.
    Erőltetik őket pedig kivétel nélkül mindegyik egy adaptáció óriási kalap fos volt.De majd legközelebb.
    Hátha majd most…

  12. csak 5 tavalyi high profile zombis filmet mondjatok, vagy nem csalok, 2019-est. mondjuk idén pont jön a Snyderes cucc :D

  13. Jó oké human nyilván túloztam a 200 zombis film/év kijelentésemmel de a lényeg szerintem akkor is érthető.
    Az első Jovovich-os RE 2002-es.Az új film meg elvileg idén jön ki.
    A két film között eltelt 20 év.
    Az alatt kaptunk egyéb zombis sorozatokat,filmeket,játékokat nem is keveset.
    Az új film mondjuk ha a legutóbbi játék alapján készült volna legalább nem egy 25. zombis film lenne.
    Erre gondoltam.

  14. Ha zombik és Snyder, akkor én bizakodó vagyok. Szintén örülnék egy RE filmnek, ha eltalálják a balanszot a horror és akció elemek között……egy survivor horror jobban érdekelne, mint egy 1.5 órás gépágyús hentelés. A REC kb. lefedi,amire gondolok, csak nem kézi kamerás megvalósításban.

  15. Eleve hülyeség amit írtok, mert a RE előtt is volt már vagy 200 zombis film, mégis elkészítették és még nézhetőre is sikerült.

  16. Bocs a dupláért.
    Vagy vegyük a Train to Busan-t. Az előtt is ott volt az a 200 zombis film mégis agyon dicsérte mindenki mekkora király.

  17. @Nicsi: Nem igaz, amit írsz, hogy olyan dömping volt zombis filmekből meg sorozatokból, mint azóta. 2002-es az első RE film, abban az évben jöt ki a 28 nappal később, a Romero remake-ek meg még utána, ésatöbbi. Azelőtt a klasszikusok voltak, Romero, Fulci meg az amcsi tévéfilmek. A játék pedig eleve csak játtékként volt ütős, mert korábban ilyesmivel nem játszhattunk ilyen minőségben. Filmben már az első rész sem adta vissza a kísérteties kúriában bolyongás és a zsekrényekből előugró zombik élményét, sem a második rész a kisvárosos menekülést és zombihentelést. A többi rész pedig már játékként is belesimult a tucattá váló műfajba, filmként pedig tipikus alsó polcos dvd-s délutáni unaloműzők lettek. Rohadtul indokolatlan ennek ma, 2021-ben még egyszer nekifutni, de persze ennél indokolatlanabb filmek és remake-ek is készülnek dögivel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.