Kecsap: Small Diesel, Texas Chainsaw Massacre, Stu, John Wick, Bewitched, The Creature From the Black Lagoon, The Greatest Beer Run Ever, Black Panther 2, Cry Macho, Spielberg, Peter Rabbit 2, Zatanna, Havoc, Spiral: From the Book of Saw, Batman tüske, Transformers, Static Shock, Captain Marvel 2 & Ant-Man 3, God is A Bullet

Vin Diesel komolyan gondolja a család dumát, hiszen a Fast & Furious franchiseban feltűnik majd a fia Vincent Sinclair is. Flashback jelenetről lehet szó, mert “fiatal Dom”-ként emlegetik. A képet nem teszem ide, de ha valakit érdekel a srác.

Elment a Black Widow májusról? Jöhet a helyére a Spiral: From the Book of Saw, május 14-re előre hozta a Lionsgate stúdió.

Elvileg a Captain Marvel 2 és az Ant-Man 3 forgatásának is nekiálltak.

A Static Shock filmet végül Randy McKinnon (Safety) fogja írni.

Kiderült, hogy a Ben Affleckes The Batmanben Batgirl is feltűnt volna. Ugye a film Deathstroke karakterét használta volna, ezért volt a Justice League végén belengetve a dolog.

A Marco Ramirez (The Twilight Zone, Orange is the New Black) által írt Transformers forgatókönyv megrendezésére Angel Manuel Soto érkezik. A történetről nem tudni semmit, elvileg nem csatlakozik az eddigi filmekhez.

Emerald Fennell (Promising Young Woman) írja majd a Zatanna filmet a DC-nek, ami egy máguslányról szól.

A Peter Rabbit 2 már megint csúszik, júliusra tették most májusról.

A Tom Hardval készülő Havoc-ba, amit Gareth Evans (The Raid) rendez, megérkezett Forest Whitaker is. Egy detektív át kell küzdje magát az alvilágon, hogy előkerítse egy politikus fiát.

Az új Texas Chainsaw Massacre rendezője, Fede Alvarez megerősítette, hogy az öreg Leatherface lesz a filmjében, egyenes folytatásról van szó. (Ez a Halloween kaszálásának fényében nem annyira meglepő.)

Rosalind Ross első filmje lesz a Stu, amihez Mark Wahlberg aláírt főszereplőnek. Valamennyire megtörtént eseményen alapuló hittel foglalkozó dráma.

A John Wick 1-2-3 … írógárdájának tagja volt Derek Kolstad, akinek nem lesz köze a 4-5-höz. “No, it wasn’t my decision“, mondja, de ennyi ideje a filmiparban dolgozva már annyira nem kesereg egy ilyen húzás miatt.

A God is A Bullet Nick Cassavetes (Prisoners of the Ghostland) írói-rendezői kezébe került, és Jamie Foxx, Maika Monroe, Nikolaj Coster-Waldau, January Jones, Andrew Dice Clay. Boston Teran regényéről van szó, amiben egy nyomozó lányát elrabolja egy sátánista szekta, erre a csávó kilép a rendőrségtől, teletetováltatja magát és beépül közéjük.

Chad Stahelski (John Wick) rendezi a Ghost of Tsushima játék filmadaptációját. Egyelőre elég annyit, hogy szamurájos durva dolog várható.

A Bewitched klasszikus sitcomból, amiben egy boszorkány igyekszik eltitkolni képességeit, a Sony csinál filmet, méghozzá Terry Matalas és Travis Fickett forgatókönyvéből.

Greg Nicotero elejtette, hogy Robert Rodriguezzel közösen a The Creature From the Black Lagoon remakjének ötletét fontolgatják. De még sehova nem mentek vele, szóval az Universal stúdió nincs a képben. “We toy with the idea of like, ‘Wouldn’t it be cool if we remade Creature from the Black Lagoon?”

Hale Berry is beugrik a Mark Wahlberges  Our Man From Jersey akciófilmbe, ami a Netflixre készül, és amolyan munkásosztályos 007 lesz.

Peter Farrelly az Applenek fogja összehozni a The Greatest Beer Run Ever memoár adaptációját. Bill Murray mellékszereplő lesz benne, de Zac Efronnal és Russell Crowe-val is tárgyalnak. Egy férfiról szól, aki csak pár sört akart vinni Vietnámba.

Martin Freeman elvileg visszatér a Black Panther 2-ben.

Seth Rogen alakítja majd Spielberg filmjében, ami a rendező gyerekkoráról szól, az egyik nagybácsit.

A Warner kitűzte Clint Eastwood új filmjének a Cry Macho-nak a bemutatóját idén októberre.

Elhunyt George Segal.

Elhunyt Jessica Walter, nekem főleg az Arrested Developmentből örök.

11 hozzászólás a “Kecsap: Small Diesel, Texas Chainsaw Massacre, Stu, John Wick, Bewitched, The Creature From the Black Lagoon, The Greatest Beer Run Ever, Black Panther 2, Cry Macho, Spielberg, Peter Rabbit 2, Zatanna, Havoc, Spiral: From the Book of Saw, Batman tüske, Transformers, Static Shock, Captain Marvel 2 & Ant-Man 3, God is A Bullet” bejegyzéshez

  1. “Chad Stahelski (John Wick) rendezi a Ghost of Tsushima játék filmadaptációját. Egyelőre elég annyit, hogy szamurájos durva dolog várható.”

    YES!!!! Nálam az év híre.

  2. A The Greatest Beer Run Ever és a God Is A Bullet jól hangzik, jöhetnek, illetve a Tom Hardy – Forest Whitaker párossal gyakorlatilag bármit megnéznék, csak ott az író-rendezőtől félek. A The Raid egy annyira unalmas bénaság volt, hogy azóta nem mertem tőle semmit nézni.

  3. Human, nem tudom lehet-e szerkeszteni a cikket, de, ha igen, akkor kérlek ezt javítsd ki: Ugye a film Deathstroke karakterét “ahsznáklta” volna

  4. Ezt A texasi láncfűrészes dolgot nem értem miért erőltetik. A 2003-as remake óta semmi jó dolog nem történt a karakterrel.

    A Transfomers film esetében sokfelé elindulhatnak, de nagyon jó lenne például, ha a cybertroni háborút vennék elő, mivel azonban reboot lesz, így nem hiszem, hogy ezt meg merik lépni.

    Eastwoodnál nem naggyal írjuk, thx human.

  5. Nem értem. Alvarez lepasszolta a Vaksötét 2 rendezését erre csinál egy másik folytatást ami már lerágott csont.

  6. Én mindig azt hittem, hogy a The shape of water az már egyfajta Black lagoon feldolgozás.. az eredeti elég jó szerintem és már kellően idős is, hogy kapjon egy új köntöst. Persze csak akkor ha valami több próbál lenni annál, hogy bazári majmot csinálnak a szörnyből.

    A 2003-as Texasi tényleg jó volt. A trailere is ütős volt az akkor még csak félig elnyúzott Sarah McLachlan betéttel.

  7. 6.

    Alvarez tudtommal csak producer lesz A texasi… kapcsán.
    Amúgy abban a szériában még lehetne lehetőség, legalább egy film erejéig, ha végre elfelejtenék a láncfűrészt, mint főszereplőt, és pszichológiai szinten vennék elő Bőrpofát, szem előtt tartva az első filmben látottakat.

  8. @Locke(d)

    Köszi! Nem olvastam utána. Látom tényleg csak producer és már le is forgatták. Sajnos nem hagyott bennem mély nyomott egyik feldolgozása sem.

  9. Látom megerőszakolják a Ghost of Tsushimát is. Aki a játékhoz hasonló hangulatot vár, már most felejtse el.

  10. “Marco Ramirez (The Twilight Zone, Orange is the New Black) által írt Transformers forgatókönyv megrendezésére”

    ezt most olvasom, pff, komolyan, random írói munkák említése, amikor a daredevil showrunnerje volt a 2. és talán a 3. évadban:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.