The Woman in the Window-előzetes: a Netflixen fotózgat Amy Adams

Amy Adams egy mindenféle fóbiás gyerekpszichológust alakít, aki összebarátkozik a szembeszomszédjával, és amikor az eltűnik, akkor ő bűnesetre gyanakszik. Amolyan hátsó ablak-szerű thriller.

Van szinkronos előzetes is, azta mennyire kiemelt cucc akkor. Vagy hogy is volt, nem Netflix gyártású, és lehet már volt szinkron mire a forgalmazók eladták nekik a 20th Century Fox filmjét.

Eredeti hang:

5 hozzászólás a “The Woman in the Window-előzetes: a Netflixen fotózgat Amy Adams” bejegyzéshez

  1. Rémes lehet agorafóbiával élni…

    Valamit hiányoltam a trailerből, de legalább elmondható, hogy végre nem lőnek el mindent egy előzetesben? Talán jobb is, hogy eltolták, így talán kevésbé fogok emlékezni részleteiben a könyvre..

    Kicsit sajnálom szegény filmet.. 2019-ben jött volna ki:D tiszta röhej meghát ja, utolsó olyan film, amit Fox 2000 címke alatt adnak ki

  2. Elképzelhető, hogy már kész volt a szinkron. Kb. két hónapnyira volt a premier a mozik bezárásakor. Bár az ilyen típusú filmeket mindig jobban ették nálunk, lehet ezért. A Netflix emberei viszont továbbra sem tudnak előzetest vágni. A tavalyi nekem jobban adta. De az dicséretes, hogy nem lőttek el sok új jelenetet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.